Vadå... december?

Det känns ju helt fel att det var första advent i söndags och imorgon är det första december! vafan?

Har fysikprov fredag... eeeeeh, nej tack?
Ska vara klar med designen på fredag.... eeeh, vafan?
Ska ha gjort två romanredovisningar till jul.... eeeeh, shit!
Imorgon får jag öppna min smartiesjulkalender i alla fall! Jag får vara barn på det sättet :D haha!
Måste köpa julklappar... känns fel. Shit. Men det blir väl kul!
kallt som fan är det också!




Waah

Förlåååt bloggen.

Jag har i princip övergett dig för min nya dagbok. Min dagbok är bäst. Men den får ingen läsa. Jag behöver inte dig bloggen. HAAHHAHAHAHAA!

Och min andra blogg fungerar inte i IE.... JÄVLA CPBROWSER! Fan gör något åt saken. Den fungerar i ALLA ANDRA browsers, så det är bara att inse hur jävla cpstörd den är.

PFFFT.
Jag <3 min dagbok




Längtar!

Åh, gud så jag längtar till påsklovet i vår! Idag var jag hos sötnosen och vi bokade flyg och hotell i DUBLIN!! Så det blir stora äventyr i vår! Massor av folk kommer och jag och sötis ska dela rum. Fyfan vad grymt! Fyra nätter i Dublin att bara shoppa loss, besöka pubar eller bara njuuuta av allting. Guuud så jag längtar<3



Jag är kär

Jag är kär!

Kär i Bridget Jones filmerna! Engelska romantiska komedier är ju helt fantastiska. Har tagit mig igenom Bridget Jones 1 och 2 och Love Actually. Helt jävla underbart!

Har haft älsklingen här och det har varit så underbart! Honom är jag också kär i! Min syn på romantik och kärlek är helt förvriden pga romantiska komedier. Stackars sötnosen som ska försöka leva upp till det. Ja, ja. Han såg ju Bridget Jones 1 och Love Actually med mig, så lite koll kanske han har. ;)

Har haft en på alla andra punkter helt bedrövlig helg. Hundarna är cp i huvudet och allt går fel. Imorgon kommer i alla fall mamma och pappa hem så att jag slipper bry mig längre. Känns som att efter en veckas lov så behöver jag stanna hemma några dagar till för att vila upp mig... Herregud.

Men det är väl bara ta det som det är och pallra sig till sängs... Kanske borde dammsuga köket först. Vill inte.



Hemma hos farmor

Nu sitter jag här hemma hos farmor och är lite osocial. Ska väl snart/senare gå mannekäng med min nya snygga klänning och tillbehör. ska bli roligt.

En dag i Stockholm har varit roligt, shopping<3

Bild kommer snart!