SEMESTER

http://www.gyllene-hornet.se/

Hit ska jag och gullet på semester i 4 nätter. Bara slappa, hoppas på bra väder och baaaada! Nom nom :)
Jag längtar :)

Bara mysa och ha det götttttttt helt utan att behöva bry sig om ett skit :) Fett nice



Ännu ett nytt jobb!

Har fått ett nytt jobb, kommer inte ihåg om jag sa det, men så är det!
Jag är nöjd för det kom till mig istället för att jag skulle försöka få tag på ett själv. Jag skulle ju kontakta två personer den dagen, men helt plötsligt så ringde min mobil och det var någon som ville ha en hemsida! Woop! :D

Feting najs.

Annars har det inte hänt så mycket. Hoppas på jävligt bra väder bara, för på lördag far jag och älskling iväg på äventyr i Tällberg <333 Längtar så mycket :)




Hairspray

Haha, världens sötaste film ju!
Jag älskar musikaler, speciellt med sådan musik, så häftigt!
Fan, det skulle vara askul att vara med i en musikal, det skulle fan vara något! GE MIG

Någon som känner till en musikalkurs eller liknande? Jag skulle jättegärna vilja vara med i en. Så kul :)

Bra musikaler: Hairspray, Hair, Phantom of the Opera, Little shop of Horrors, Sweeney Todd, Moulin Rogue!, Grease, m.m.

Nästan alla Disneyfilmer är musikaler, sen finns det ju säkert flera, men dessa måste ses! Så bra :) Jag älskar musikaler, filmer och även "live". Mysigt.

Ska nog samla ihop lite låtar och lyssna bara, massor av mys! Hah!




Nöjd

Ja, idag är jag nöjd. Vi firade ju pappas 40-årsdag i onsdags och jag åt precis som jag ville. Men idag vägde jag mig och hade gått ner hela 1,5kg! Helt sjukt :o
Ja, ja, nuff fun for me. Blir storhandla idag och försöka hitta en ny kund till mitt företag. Yikes.
Sen sushimys ikväll. Majs majs.




Adam :D

Idag kommer Adam hem från Österrike :D Då ska jag få träffa honom och det gör mig massa med glad.
Ehm, sen kanske jag ska på middag på Vita Elefanten, men är inte säker :o Får se hur det blir med bord och skit.

Sen så ska vi se om jag får ännu ett jobb som webdesigner, och sen så gav mamma mig ännu ett namn så har två potentiella kunder förutom den jag gör nu :) Makes me happy! :D

Ehm, ja igår så var det veckoträff. Inte lika kul som jag förväntade mig dock :o Men Emil lekte lite med elden så ni kan ju få se någon bild på det. Orkade inte heller ta någon gruppbild, får bli en annan gång.


Just det! Pappa har grävt ett 110cm djupt hål i gräsmattan.






Nya grejer och nytt jobb :3


Har skaffat mig lite nya grejer till kameran! Så jävla bäst! Blixtdämparen är guld och fjärrutlösaren en kul jävla grej :D Dags för fler gruppfoton tror jag nog :) Får ta med det till veckoträffen ikväll och ta en riktigt cool gruppbild på oss sommarlovsentreprenörer :) Kul som fan ska det bli!

Har inte fått något fotojobb, men jag har fått jobb att göra en hemsida till en kennel vi känner! Sedan ska jag fortsätta på websidelinjen och hitta fler potentiella kunder till det :D Ja, är ganska nöjd nu va!

Och imorgon kommer Adam hem<3 Äntligen :D Längtar!

Ha det bäst allihopa!




GRATTIS PAPPA 40 ÅR!!



Hoppas du hade det grymt idag, pappa! Du får nog ta och ställa upp den nya flaggstången snart så kan vi flagga i efterskott! :D




Företaget :o

Jag blir smått galen. Det är svårt att få kunder. Har haft en, men det är ju inte säkert att hon köper. Ska försöka få en kund som jag ska göra en hemsida till i alla fall. Jag hoppas, hoppas! För det är ju inte lika drygt som att gå runt på stan och inte våga fråga :o

Jag gillar att göra hemsidor ju :) TAGGA



Företaget

Har uppdaterat min hemsida så att folk kan gå in och få lite mer info om företaget. Så om ni är intresserade så får väl ni också kolla :) www.kellie.nu är det i alla fall.

Jag beställde den här t-shirten som jag ska ha på mig också! Nice va?




Och nu blir det skamlös reklam!

Eller var det förra inlägget?

Jag har faktiskt gjort quornfärslimpa idag! Första gången jag gör en sådan (har inte gjort med kött heller)! Men det var lätt, tog lång tid dock. Har en inte så snygg bild (tagen med mobilen), men vafan. Kör på den ändå!

Quornfärslimpa i ugnen:

Jaja, jag tittar på en bra film! Crazy in Alabama heter den. Den är bra och rolig, men ändå så hemsk. Fyfan på sättet mörkhyade behandlades förr i tiden! Jag blir äcklad. USCH. Mänskliga rasen är ändå så äcklig på så många sätt...




Haha, varför inte?

Såg att Johanna gjorde det, så jag röstade och gjorde en egen. Rösta på oss så blir vi nog glada!:D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp Johanna att vinna, rösta på hennes skor skor här!





Nämen tjenare

Hmmm, lyckades skapa mig ännu en blogg nyss... trodde inte att det skulle gå till riktigt så, men det var det som hände i alla fall! Jaja, det är väl inget att gråta över. Ville lägga in en bild från mobilen till denna blogg, men den gjorde då en helt ny. Det var oväntat! Men ni behöver inte besöka den, för antagligen så kommer jag inte använda den så mycket och om något kommer upp där så kommer det upp här också!

Men jag var i alla fall hemma hos jacob och firade hans födelsedag idag! Vi åt god mat och hade trevligt. Sedan gick vi till en park, så medan de andra spelade fotboll tog jag mig chansen att gunga. Har aldrig riktigt förstått hur jäkla kul det egentligen är! Ni borde alla pröva det igen. Det var härligt och så lätt.



Min snygga gröna tröja är då från mitt jobb som sommarlovsentreprenör. Folk har skrivit vad de tycker om projektet på den. Jag hade bara den på mig (det är en XL) och gick omkring med några på stan och pratade med olika personer. Det var kul. Men det var kallt när vi gick ut så då tog jag på mig den. Synd att det inte var så jäkla snyggt bara. xD Men snygg kan jag vara en annan gång!




Min idé!

Så, detta är då min idé till företag under tre veckor. Den är lite mer än vad som står, men det är en del i alla fall!





Hahahahaha!

Alltså, jag höll på att dö när jag kollade ut genom fönstret och fick se min pappa i motorcykelklädsel och en stor sopborste! Speciellt eftersom att det han skulle göra var att ta ner några getingbon, haha. Det var så roligt :) Han trodde att han skulle bli attackerad av alla getingar, men han hade pepprat radar på dem så de mådde nog inte så bra. Men, men, kul var det i alla fall!





Box

Mhm, har boxat idag. Jobbigt som fan som vanligt! Men det är riktigt kul! Bra träning tycker jag.

På jobbet idag kom jag på ännu en idé och dissade en helt och den andra smått. Jag hoppas att de är intresserade, ska ringa och kolla imorgon. Det blir nog bra. Jag är nervös för att ringa, men jag ska bara ta mig samman så går det nog.
Blivit dissad av Oscar och company för min blogg, så hämnd på väg. Nu vet ni vem ni inte ska bråka med! Mohahaha! 8) Dumma er.





Stranden

Andra jobbdagen avklarad! Inte så mycket jobb än, men det är ju förberedning ändå. Jag har några idéer, men fyfan vad svårt det är att komma på något! Är det någon annan som har någon idé om vad man skulle kunna göra av ett företag på tre veckor?

Nu ikväll var vi på en liten strand i närheten. Jag badade inte, men mamma, pappa och två hundar gjorde det. Jag tror hundarna tyckte det var läskigt! :) Fick en liten idé när jag var där, men vi får se hur det blir. Hundarna verkade i alla fall lite nervösa i vattnet, haha!





Första jobbdagen

Idag var jag min första dag på Sommarlovsentreprenör. Det var väldigt inspirerande, dock lite jobbigt med alla gruppövningar. Jag fungerar inte så bra i grupp.
Det är väldigt jobbigt att komma på vad man ska göra. Men imorgon ska alla fundera på sin affärsidé, så jag hoppas att jag kommer på något då.

Just nu håller jag på (eller ska i alla fall börja) med att göra lunch till imorgon, det är nästan jobbigaste delen! Jag ska göra stekt ris, vilket är supergott tycker jag! En portion är också bara 366 kcal. Det är bra när det gäller en hel lunch eller middag. Sedan kan man äta något till om man vill, typ vårrullar. Man kan även blanda i stekta champinjoner om man tycker om det. Stekt ris är jättegott i alla fall!

Någon sugen på receptet?

Stekt ris (Fried rice)
(Ger 1 portion)

0,5 msk rapsolja
ca 30g hackad lök
180g kokt ris
1 st ägg
1 msk soja
1 nypa salt

Instruktioner
Hetta upp en wokgryta (eller stekpanna) med olja och fräs löken. Häll sedan i riset och stek tills smått gyllenbrunt, tillsätt sedan ett lättvispat ägg blandat med soja och salt och rör om.

Jag har ingen bild, men det är gott om man gillar alla ingredienser i alla fall. Jag tycker att det är jättegott och de som smakat det också. Prova gärna! ;)




Varm dag

Idag har jag bara tagit det lugnt med pojkvännen. Det är helt sjukt varmt och det går inte att göra någonting utan att dö. Väldigt jobbigt.

Imorgon så börjar mitt "jobb". Lite läskigt. Men det ska nog fungera. Om någon är nyfiken så är det sommarlovsentreprenör jag ska jobba som :)





Titta, jag flyger!

Är på flygfältet just nu, har precis flugit ultralätt flygplan! Först så fotade jag bara en massa men sedan styrde jag hela vägen tillbaka! Vi flög över mitt hus och en massa städer, det var så roligt!

Bestfar är ute med kusinen just nu, så jag sitter vid klubbens dator och väntar. Sedan ska jag åka hem och göra mig i ordning inför kvällens gäster. Ska nog använda min nya klänning :)

Lite bilder:







And off they go!





Mhm, aldrig ge upp!

Tävling hos Photolens!
Mormors körsbär

Tänkte testa vara med i ännu en fototävling :) Hoppas bara att det inte är försent eftersom att det stod 10 Juli 00.00, lite luddigt (morgon/kväll?), men jag testar i alla fall. Ursäkta om jag inte är så smart :)

Tackar för mig :)




Min dag hos mormor

Så, idag har jag varit hos mormor då. Fick våfflor till lunch/frukost, nom nom nom! Sedan blev det hjälpa kusinen med matte. Inte lika kul, men det behövdes.

Efter åt vi lite vattenmelon och sedan gick vi på en lång och outhärdligt varm promenad ner till centrum. Där kollade vi i djurbutiken och sedan köpte jag mig en klänning! (suck... bild nedan) Sedan handlade vi mat och godis och tog oss hemåt. Väl hemma började vi med mat och nu är det matte pågång igen.

Bilder från dagens händelser:

Med och utan mitt nya skärp, vilket är bäst?

Så nu blir det väl mer matte och sedan mys framför tvn förhoppningsvis. Ha det bra!




Grillkväll!

Så, nu är jag hos mormor och bestefar med en av kusinerna. Vi har grillat ikväll så det var ju mysigt. Kusinen och moster hade precis kommit hem från USA så mamma fick Jelly Beans (usch?). Det var en allmänt mysig kväll med grill, jordgubbar och körsbär!

Hoppas att ni också har haft det mysigt denna torsdagkväll!




Shopping och make-over

Var en sväng in till "stan" och gjorde mig några små inköp:


En ny mascara (behövdes verkligen, hade till och med börjat använda Rimmel-mascaran jag hade. Inte dåligt, men inte i närheten av denna.), sedan två nya midjeskärp; ett svart med söt rosett och ett vitt med guld. Har ett svart sedan tidigare men det har blivit mycket för stort så nu köpte jag mig två nya i vitt och svart i storleken small istället :)

Sedan köpte jag två blonderingar, men det behövdes tydligen bara en. Då har jag i alla fall en till senare. Såå, vill ni se resultatet av blekningen?

Före:                                                  Efter:


Man kanske inte ser det på bilderna, men det blev stor förändring. Fortfarande lite gult där det röda är (bilden visar mitt hår lite gulare än det är), men mycket mycket ljusare och snyggare tycker jag!




Mitt rum...

Nu ligger hela min garderob utslängd i olika högar på golvet. Så jag har provat allt, till och med leggings, och delat in dem i olika kategorier. Nu gäller det bara att försöka göra roliga och annorlunda outfits av allt så att jag känner att jag har någon nytta av det.

Har slängt på mig en sak idag, vet inte vad jag tycker så hjälp gärna till:

Flipp eller flopp?




Besök på väg!

Strax ska jag få besök av min goda vän Hanna och vi ska bara hänga och chilla runt lite. Vi får väl se vad vi hittar på, men det är alltid kul med henne! Jag fick lust att rota igenom hela min garderob och prova alla kläder, sååå Hanna kanske ville vara med? Vi får se, annars blir det imorgon!

Nej, jag ska köra hårt med garderoben! Hitta nya outfits och sy om fula/trasiga/kläder som inte passar om jag kan! Hoppas man hittar något roligt, annars får man köpa en helt ny garderob! ;)

 

Ett litet tips: Bonprix <-- Grym affär med snygga kläder!

 

Snygg klänning från Bonprix. (Om jag fortsätter köpa klänningar kommer det sluta med att hela min garderob består av endast klänningar!)

 





Vad ska man hitta på?

Att ha tråkigt och ingenting att göra på sommarlovet borde vara förbjudet. Men då kan man ju göra en lista på saker man skulle vilja göra i alla fall. Jag har en sådan lista. Inte särskilt lång, men den finns:

[  ] Sy något
[  ] Måla
[  ] Fota
[  ] Bygga något
[X] Starta en blogg
[  ] Skriva en roman/novell
[  ] Gå en musikalkurs
Så hur jävla svårt kan det vara egentligen? Ta fram nål och tråd eller färg och pensel. Det är nästan synd att det inte är så enkelt. Man måste ha alla grejerna, känna för det och så vidare.

En sak som jag har kommit på att man kan göra det är att man kan gå igenom sin garderob och se om man har saker man inte tycker om, som inte passar eller som är trasigt och sedan börja pyssla med det! Man kan ju sy om kläderna, sy ihop flera olika, kanske göra en kudde eller vad som helst. Och vips så har man massor att göra.

Tror nästan att jag ska göra det. Synd bara att det är jobbigt att behöva prova allt... Ja, ja sånt är livet.




Well...

Nu har jag fotat. Det gick inte lika bra som jag ville att det skulle så det blir bara vanliga bilder på mina kläder. Vädret suger ute. Wohoo... Jag får väl helt enkelt sjunka ner i datorernas värld och bara ta det lugnt. Träning senare idag också, det kommer väl bli nice.

Jaja, här kommer två bilder på mina nya fina klänningar:



Hoppas ni gillar dom. =)




Inspiration?

Hade tänkt göra mig fin och fota mig i mina nya kläder idag, men vädret suger och jag är trött. Så jag har ingen egentlig inspiration, men jag ska nog göra det i alla fall.

Duschen väntar, så kom in lite senare och kolla om jag har fått upp några bilder.

Tjing!



Jag kommer bli galen.

Jag ber om ursäkt över alla inlägg hela tiden, men tydligen så älskar blogg.se att bråka med mig.
Men ni kan ju få se en nyinköpt klänning från H&M!

Jag köpte en annan klänning och en bikini också, men jag kunde inte hitta bilder på dessa. Men imorgon kanske jag fotar dem alla själv, så då får ni allt se!





Ska man börja blogga...

Deltar i Tinkerbellas sommarfototävling (:

Jag älskar ju att fota och ska man börja blogga kan man ju lika gärna göra det ordentligt också. Hoppas att det går bra i alla fall. Heja på mig!
Priset är ett Stjärnfilter :)




Träning härnäst!

Så nu ska jag iväg och boxas med mamma på gymmet!
Skitjobbigt, men är så härligt efteråt. (Speciellt med tanke på att jag ska ta mig en glass efter, men säg det inte till någon!)

Jag lovar att imorgon så ska jag börja lägga upp lite fler bilder så att det blir lite intressant att läsa.




Angående nya bloggen

Hittills är det väldigt roligt att hålla på med nya bloggen!
Ska fixa lite grejer och samla foton som ska lysa upp bloggen lite.

Hoppas ni gillart!




Det trodde man inte om mig!

I jakt på något att göra detta otroligt ensamma sommarlov så har jag startat en blogg!

Jag tänkte lägga in bilder om allt möjligt och skriva så ofta jag har något att säga. Jag hoppas att någon kommer vilja läsa denna och kommentera lite när jag väl kommit igång.

Just nu är iaf layouten i full fart, kommentera den gärna och säg vad ni tycker!