Who needs to read and write...

When you can dance and sing?



Ska nog göra en ny blogg. Helt ny. Orkar inte med denna längre. Puss.




Total ångest

Okej. Det är lördag. Jag är sjuk.

Jag funderar på att trotsa min sjukdom och åka in och shoppa... men jag skulle inte klara det mentalt eller fysiskt. Jag skulle köpa allt jag såg. Jag har ett problem tror jag. Spendera pengar är något som bara... det är så KUL av någon anledning. Nej. KANSKE att jag får köpa mig en cardigan till om den är SNYGG och ett par långärmade, tunna tröjor man kan ha under. Men inget mer.

Har siktat in mig på denna:
Den gillar jag. Men man vet aldrig hur den ser ut på!

JAG HAR SÅ TRÅKIGT. Dessutom är jag trött på min bloggdesign :D Hehehehehehe MEN JAG LYCKAS JU FAN ALDRIG GÖRA NÅGON SNYGG DESIGN. Vad är mitt problem? Jag har gjort om den hundratusentals gånger men ändå blir den aldrig riktigt snygg. Bajs. Vill ha något originellt och snyggt och så vill jag att någon ska läsa och kommentera den. Men varför skulle de göra det om jag bara skriver om tråkiga saker?

Är dessutom dålig på att lägga upp bilder i den. HeheheheheheehhehhHEHEHEHE. Behöver skaffa en liten, smidig kamera för sådana här tillfällen. Min feta systemkamera är en aning overkill för det. Om jag inte ska lägga upp snygga bilder för att inlägget handlar om det såklart.

Men vi kan ju sörja att sommaren är påväg bort och vintern kommer. Låt oss hedra minnet av sommaren med en vacker bild jag tog med MAMMAS systemkamera. Jisses.



Börjar bli klar med min hemsida dock! Eller den ÄR klar. Väntar bara på Hanna och hennes vackra ikoner <3 Eller, jag kom på en sak till jag ska göra! Gör det på en gång och låter er slippa undan mitt eviga tjat om bloggdesigner och utråkadhet.

Tjing




Åååh

Uh, är jättesjuk nu. Alltså jag brukar inte bli smittad så lätt, men det är ju aningen svårt när det är tre mot en. Inte rättvist. Så idag missar jag en obligatorisk laboration i programmering på grund av den här skiten. Får restuppgift, kul.

Men i alla fall, jag är lite glad för jag fick svar på mejlen att mina kläder nu finns att hämta ut. Jäklar vad fort det gick. Ja, ja, bara hålla tummarna på att det passar allting. Annars får vi hoppas på att man kan byta storlek eller få pengarna tillbaka om man ångrat sig. Mysiga höstkläder <3

Är strax klart med min hemsida! Väntar bara på Hanna, den ängeln, som gör lite (många) ikoner till den åt mig. Hon är så snäll! Så snart är det dags för LAUNCH.






Herro

Mitt stilkollage

Nu ska jag jobba med hemsidan igen




Lekte lite

Rösta på mitt kollage :D
Okej, ska försöka ta tag i hemsidan nu... förlåt Hanna <3




Hihi

Hamburgare på spisen (vegetariska såklart!) och en nöjd Kellie framför datorn. Ska, efter maten, fixa min hemsida och nu ska jag visa vad som har inhandlats från Lindex.


PSST. Lindex har 10% rabatt på webbshoppen just nu!




Brum brum

Är ganska nöjd med mig själv. Fast jag tror jag har blivit lite smittad av alla runtomkring mig, har ont i halsen. MEN I ALLA FALL så har jag bokat både riskettan och halkan och imorgon ska jag in och köpa teoriprov och kanske testa ett par stycken om man kan det på en gång.

Nu börjar jag bli nervös.



Hemsidan

Sitter och finurlar på min hemsidan som jag håller på att göra om. Passar jättebra eftersom att jag inte har några föreläsningar eller laborationer idag. Började på den för ett tag sedan, men har haft uppehåll eftersom skolan började och så vidare. Men nu är det dags att få igång den igen och kanske använda mig av Google AdWords-checken jag fick. Haha, varför inte?

Skulle behöva göra om bloggen. Blir aldrig snygg och blir aldrig nöjd. Men vi får se! Jag börjar med hemsidan!






Getting weaker

Okej, det här är inte okej längre. Det kan inte ta en hel timme för dem att åka 8 mil! Det är ABSURT!

Buhu, det är mörkt.

Vi har feta fuck-off fönster som saknar gardiner (för veeeeem vill ha gardiner?????) och så är det mörkt ute, men ljust inne. Inte en chans att se ut och 100% insyn. Jag vägrar gå förbi de där jävla fönstrerna, känner mig som en vandrande måltavla! GAAH!

Snart kommer rat man att komma och mörda mig. Jag hatar honom. Jag hatar portal 2. Jag hatar mörker.



Hello

Fick en bra idé

qrcode




Ja, just det...

Jag har ju inte berättat. Inte för att någon bryr sig eller så, men min "dröm" gick vägen! Jag är nu student på Uppsala Universitet och pluggar Systemvetenskap! Och hittills (efter en och en halv vecka) är det faktiskt jätteroligt! Har inte så många vänner, två som man kan kalla vänner kanske x) Men det blir nog bra. Ekonomikum är mitt ställe på dagarna och där kan man oftast (inte) hitta mig. Gömd under en trappa eller något.

Att plugga på universitet är läskigt.

Är förresten hundvakt denna helgen. Mamma och pappa borde komma hem om... 4 timmar? Kul för dem. Har inte kunnat åka till Kulturnatten i Uppsala (hade velat vara på en väns parkourevent) eller sova hos någon kompis. Dessutom är älsk sjuk och snuvig så han var inte världens bästa sällskap heller.

Däremot kom min vän Hanna hit och förgyllde helgen! Vi har bara myst med filmer och spel och gott! Har varit askul! Nu har hon åkt hem dock.

Behöver kika igenom mitt PM. Tur för mig så sover jag lite och Hanna mycket så fick gjort en hel jäkla del medan hon sov. Ska vara klart på tisdag! :S LÄSKIGT. Imorgon blir nog en lång dag i skolan med gruppen.

Nu hör jag hur regnet smattrar. Dags att ta in hundarna och förbereda deras middag. Ching.