Det blir inte alltid så...

Ja, då var den drömmen ur världen. Det verkar inte bli som jag ville, men visst, det finns fortfarande en liten, liten chans kvar, men antagligen så är den borta. Jag får helt enkelt stå ut med det jag hade, eller vänta. Vi får se vad som händer.

Idag kommer Hanna hit och vi ska fixa med hennes hemsida och hennes blogg. Det ska bli spännande! Té och lite kinect kanske vi kan klämma in också. Så länge sitter jag vid deviantART och mesar tills det börjar bli bråttom att duscha.



Check it out

Ska fixa med Hannas blogg imorgon. Hittills ser den ut som sådan.

Check it out, och glöm inte att göra lite återbesök!



Nytt nytt nytt

Ny header, nytt liv.

Kanske inte.

Har gjort lite saker i sista sekund, och man får hoppas att det går bra helt enkelt. Men gör det inte det, så har jag en back up-plan, så det är helt lugnt. Vill ju att det ska bli som jag vill, men det kan i alla fall inte gå helt åt skogen!

Har börjat använda deviantART mycket och där kan man få se mycket fotografier som jag tagit nu och då. Det är ett coolt community och man får och kan ge mycket uppskattning. Det är kul, prova om ni håller på med konst, foto eller text. Finns många möjligheter!
Har gjort om mitt rum också, så det är mycket nytt i mitt liv. Jag gillar förändringar, i alla fall när det är något man kan kontrollera (såsom utseendet på mitt rum). Jag har gjort mig som ett litet kontor med massor av olika bra grejer som jag införskaffat. Jag gillar det! Känns jättebra att sitta och jobba här.

Well... nu ska jag väl ta och göra... någonting.





Klättra



Yep, för en vecka sedan besteg vi tre Skuleberget på ca 300m! Det var tufft, läskigt och påfrestande både för kropp och sinne, men vi KLARADE DET. Jag är otroligt nöjd över det.

Ville bara säga det.




Nej!

Nu får det vara nog, det här ska vara en privat blogg och därmed basta! (Inte för att det har varit en superduperföretagig blogg, men nu ska jag inte länka till den från min företagshemsida!)

Funderar på att lägga sista sommarlovsveckan på att lära mig lite nya recept, fixa hemsidor och dricka té med Hanna. Mmm, så får det nog bli. Det svåraste blir nog att få ingredienserna till alla recept dock. Får försöka hitta lagom konstiga!

Vill inte börja skolan, orkar inte mer. Det känns jobbigt att behöva ha bestämt sig vad man ska bli liksom. Jag älskar att baka och laga mat, men ska utbilda mig till programmerare? Ja, jag tycker det är roligt med, men kanske inte... jag vet inte. Kan vara ångest också, har ju inte programmerat (förutom hemsidor) på hela sommaren, så vet inte hur det känns längre.

Ja, hittade ett repect på chili cheese (lol), men jag försöker ju undvika mjöl, pasta, potatis och kolhydrater i allmänhet, så behöver hitta lite substitut. Kanske nötmjöl?

Ja, ja. Vi får se hur skolan går när den börjar och hur jag känner då. Nu ska jag kanske göra mig lite middag/lunch? Försöka hitta något kul recept bara!

Lever på tuggummi från Japan just nu! ;)