Bajs

Mimmi är en filuring fortfarande. Inte kanelbullens dag ju. På måndag, men jag har gjort bullar i alla fall!





Kanelbullens dag

Har blivit ilurad att det är kanelbullens dag idag. Det är det inte! Det är det på måndag. Jäkla Mimmi!

JAG TÄNKER i alla fall baka IDAG. Skit i måndag, det är torsdagar som gäller. Ingen mer skola denna vecka, najs.

Nu bullbakning!



Helt körd

Jag är så stressad! Har ingen som helst inspiration till designen på min hemsida! Har kollat på över 1000 andra hemsidor som klassas som "snygga" eller liknande. Det är så svårt! Jag vill att den ska vara snygg, lättanvänd och enkel.

Men inte tråkig.

Ja, ja.

Jag har fått min nya mobil nu! Fett NAJS. Jag älskarn! Hmmm, ja något i alla fall som kan lugna ner mig. Min nya mobil och lite fjantiga appar!

Jag är trött. Tror jag börjar bli sjuk. Bajs.

Lugnt tagande i helgen! Börja med WoW igen? Saknar det! x)



Äntligen?

Tror att jag äntligen kommit på ett namn och en logga till mitt blivande företag! Får köra på det sålänge i alla fall. Jag känner mig ganska nöjd. Sen får vi se hur hemsidan blir. Guuud, vad man behöver tänka!



Change of plans

Change of plans, people!

Uppsala, here I come!



Brum

Har precis duschat.
Får se om det blir något Västerås idag, Adam svarar icke!

Trött.

Frukost?



Kick-ass

Har precis kollat på Knight and Day med mamma och pappa, nu är det Kick-ass som gäller!
Kanske västerås imorgon med Adam, sen blir mys hemma hos mig. Majs<3



Jag blir galen!

Jag blir galen! Har väntat heeeeeeela dagen och så kommer den inte! (jag beställde den igår kväll, men i alla fall!)
Jag vill ha den nu, nu, nu, nu, nu, nu!! Orkar inte vänta hela helgen :c

Bajs.
Pappa fick sin idag. Pöh


http://webbutiken.tele2.se/Kop-ny-mobil/sonyericssonu20ixperiax10miniproblack/?s=262




Provdag

Har haft två prov idag. Sjukt. Skulle haft ett, men bestämde mig att flytta fram ena en vecka, lika bra att ha det gjort! Så jag hade ingen lektion förrän tjugo över ett idag, men kom till skolan kvart i nio iaf xD Var inte med på gympan för att jag har ont i halsen, vågar inte chansa liksom.

Så jag pluggade inför mitt (som det var då) enda prov. Sen blev det dags för programmering, men det var andra som hade det provet idag istället för nästa vecka, så jag blev väldigt avundsjuk och körde det också! Så lätt... :) Mohaahah!

Sen direkt efter var det FYSIK B-PROV! Inte ok. Fysik är inte min grej, men jag tyckte det gick värsta bra, tror jag ju i alla fall, haha! Som tack för att vi alla elever var duktiga och skrev provet så får vi sovmorgon till tio imorgon! Skööönt.

Japp, strax blire musikalkurs, men först naturkunskap.

Bara två prov nästa vecka, puh! x)



Impulsköp!





Har impulshandlat nya strumpbyxor idag! Väldigt billiga så det var skitnajs. Köpte dem på Ica MAXI XD Mamma skulle köpa egna så jag hängde på! :) Brukar köpa ganska stora, mycket skönare tycker jag.

Nöjd!
Hungrig, nu är det nog dags att laga mat :)




Valvakan

Det är sjukt mycket diskussioner going on på facebook. Massor av prat om SD och själv är jag orolig. Men jag orkar inte gå in mer på det.

Det är så intressant att se hur alla tänker angående det nya partiet och rösterna. Ska bli intressant att se hur det blir.



Valdagen!

Idag flaggar pappa för det får man på valdagen.
Själv har jag precis kommit hem från Magnus och försöker få mina föräldrar att vilja pallra sig ner till skolan för att rösta, jag vill göra det nu! Vuxenpoäng (Y)

Jag är även väldigt sugen på att göra mitt eget spel efter att ha spelat Spank the Monkey hemma hos Magnus. Det var väldigt kul, mycket olika kort med finfina bilder. Det är så spel ska vara! Jag vill göra mig ett spel, skulle vara nice. Ska bara hitta någon som kan rita då :o

Orkar inte åka iväg ikväll igen. Skulle ha valvakat, men fan jag gör det hemma så kan jag ta det lugnt och sova utan att behöva åka buss eller få skjuts. Skönt.

Nuuuuuuu ska jag vara trött. Bye bye.



@Magnus Ekstrand

Idag blire äventyr ut till Fanna och Magnus! Han fyllde år i onsdags och nu ska vi dit och fira :) Det ska bli trevligt! Grattis i efterskott, Magnus! :D





Slutdebatten

Ok. Jobbar på PA. Har 3h på min till inlämning. Pöh. Det var svårare än jag trodde, men det går nog. Det jobbigaste är att man i princip måste ha 100% koll på hela projektet. fett jobbigt.

Kollar även på slutdebatten. Fett intressant. Är ganska intresserad av politik känns det som. Det är kul.
Kanske ska bli politiker? Eller den som gör ngt partis hemsida xD haha.

Nej, jobba nu!




Ok, nu är det krig!

Jag blir galen! Har försökt komma på åtskilliga designer till min hemsida, men jag blir aldrig nöjd! Nu är det dags att ni hjälper mig.

Har ni några som helst idéer, tips på andra snygga hemsidor eller rent utav skisser på antingen hemsidor eller loggor, så snälla, kommentera!

Visa era kreativa sidor!



Köööööööööööööööööööör

Har fikat med grannen Sofia idag :D Det var mycket trevligt! Kändes som att vi verkligen hade mycket gemensamt och fick inte svårt att prata tyckte jag iaf! Mohahah det var kul :) Hallonpaj och varm choklad köpte man sig också! Mums :)

Seeen sjöng jag i kören, det var ganska trevligt. Trodde att Cecilia skulle mörda mig dock, hade glömt alla texterna... eller nja, snarare tappat bort dem. Så nu blire leta! Efter kören en timmes "rast" med inget att göra . Men sedan ensemble! Det gick ju bättre än väntat iaf.
Nu är jag hemma äntligen och ska göra mig lite mat!

Peace out




Webbapp

Webbapplikationer är ganska kul, men lite svårt. Men back-end ska väl vara lite svårt. Front-end är ju roligt även fast det är svårt. Det ska ju inte vara roligt jämt! ;)

Jag hoppas jag lär mig mer så att jag kan bli en professionell webbdesigner :D Makes me happy!

Någon som har förslag på design till min hemsida förresten? Är full av idéer, men är så himla petig... >.< xD

Bye bye :D





Popcorn

Popcorn och biggest loser :) Majs.

Har lagt till en grej här på bloggen som visar hur många kommentarer som finns för det inlägget, klicka på siffran för att se kommentarerna! ...och jag tackar/ber om ursäkt till Sofia Sojé för den lilla koden!
Hur ska jag annars lära mig? o.o

Vill lära mig mer! Blir galen snart .__.
Skall webbutveckligen bli min räddning? :D



Brum

Så! Hej hopp.
Adam kommer hit idag, majs säger jag bara!
Känner att jag egentligen inte har så mycket natt säga. Jag har två läxor jag måste göra... men det får bli imorgon kväll :D Mohahha
Nuuuu... frukost? Lunch? Vet inte...




Freaky day

Ledig idag. Men vad gjorde det för nytta?

Har städat hela mitt hus, råttornas bur och dammsugit hela stora huset. Damp, inte så himla kul att vara ledig kanske?

Nu är jag trött, vill ha kul. Men det finns ju ingen chans till det! Pffft



HELVETE

Jag är så jävla ARG på mamma och pappa just nu. Jag vill bara grina!
Jävla helvete. Kunde man fått säga hej då i alla fall?
Fan.

Jag är så jävla trött på allting just nu.
Har varit sjuk en halv vecka, mina jävla sås/eksem/äckel har kommit tillbaka på lillfingret och jag har ingen jävla salva kvar. Jag är slut på idéer när det gäller... allt och allt jag än gör blir så utdraget. Det tar aldrig slut och blir aldrig som jag tänkt mig. Helvete

Jag vill börja skriva igen, men har ju fan inget som driver mig. Litterär gestaltning som jag gick förra året tvingade ju mig att skriva, och även fast det var trögt och svårt ibland så tyckte jag att det var kul. Jag älskar ju att skriva! Jag vill göra det hela tiden! Men man måste ha idéer, och först och främst TID. Vilket inte existerar i dagens samhälle. Herrejesus.

Religion är idiotiskt, på tal om jesus och alla hans påhittade vänner.
HERRE-FUCKING-GUD

Och den där jävla "debatten" som pågick i skolan mellan alla partier idag, vad fan var det!? Idiotiskt, puckat. Puckade frågor av idiotiska elever och puckade svar av blåsta politiker. Jag är så TRÖTT på allt som har med val och skit att göra just nu. Ge mig en jävla PAUS. Ni är ju fan ALLA idioter.


Nu går jag och dränker mig.
För ett "hej då" tar väl inte så jävla lång tid?




Woop

Hej!
Har varit väldigt ofokuserad på bloggen här ett tag. Är sjuk, på bättringsvägen, men sjuk. Har hållt på väldigt mycket med hemsidor medan jag varit hemma. Sen idag var jag i skolan, inte direkt fantastiskt pga att jag är så himla SJUK, men det gick bra.

Hade ett möte med en ny kund inför mitt projektarbete, det gick väldigt bra! Ska bli roligt att börja på ännu en hemsida. Är lite trött på kennelhemsidor eftersom att de är så krångliga, ska bli kul med lite omväxling!

Imorgon är det ingen fysik (skönt!) och på torsdag är vi lediga (yippie!). Det är ju helt amazing: ledig måndag, två lektioner tisdag, ingen fysik onsdag, ledig torsdag. Skönt. Fredag blir väl som vanligt, men något ska man väl behöva ta.

Har fått mina e-mailadresser att fungera och är såååå stolt. Har varit en jävla panik angående den skiten. Så nu känns det bra att ha en proffsig e-mail till framtida företag! :D

Är TAGGAD!

(Hanna, jag älskar dig. För mig är du bäst och du ska inte vara ledsen.<3)




Sjuk

Jag är fett sjuk.

Pappa vägrar köpa pizza till mig. Bitch



Trött

Helt körd. Call it a night? Klockan nio?  Hmm...

JAG VILL INTE HA COOPER-TEST!

Jag har köpt nya inomhusgympaskor :) Gött.

/ogilla cooper-test