Last day...

Det känns lite konstigt. Det är inte så bra väder, och det är ovanligt tyst här på kontoret... men det känns ändå bra. Det är inte sista dagen på jobbet, men det är ju det för denna period. Har jobbat hela sommaren och ska nu ta semester i två veckor. Gud, så konstigt det kommer kännas att inte jobba!

Men det blir bra, för lite semester är det jag behöver. Jag avslutar min första period lite slappt känns det som, ska käka sushi med mamma och även gå till banken en stund, så kommer vara borta ett tag. Men eftersom jag aldrig riktigt tagit en ordentlig lunch så kan jag väl förtjäna det tycker jag. Att mikra mat och sitta på rummet att käka är kanske inte riktig lunch, för jag svarar ju om någon ringer!

Så det ska jag göra. Får säkert uppdraget att göra klart webbappen också, så att han kan göra klart den under ledigheten.

Ikväll ska mamma, jag och pappa käka ute och sedan möta Adam och Sussie för att se Harry Potter! Ett lagom sätt att fira månadsdagen för mig och Adam tycker jag! På lördag ska jag vara med de bästa tjejerna i hela världen och på söndag ska jag vara med (eller, jag ska fråga om de vill det först kanske) två andra bästa tjejer i hela världen! (och packa)

Och på måndag.... ÖLAND



Så!

Har fixat och fixat på webbappen till Flexicon och ja, det börjar väl bli något. Jag är ju iofs bara front-end designer på detta projekt, men vafan. Det är kul ändå!

Dessutom har jag nu bokat och betalat buss ner till borgholm och hem samt tåg till sthlm och hem. Yes box. Känns riktigt bra.

Strax slutar jag och då får jag skjuts hem av mamma (gud vad skönt) och då ska jag få i mig lite middag och sedan åka tillbaka och springa med Adam. Mysigt! Imorgon ska vi se Harry Potter och fira vår månadsdag! MYSIGT.

Allt verkar vara mycket mysigt nu. Haha!



Äntligen!

Nu är det bestämt... ÄNTLIGEN!

Vi har bokat rum i Borgholm på Öland. Rosenfors herrgård ska vi spendera 11 nätter på! Gud, så mysigt! Vi ska hyra cyklar och ta oss runt naturen och bara ta det lugnt. Det ska bli så skönt. Hoppas verkligen det blir väder till att bada! Jag vill BADA.

Längtar verkligen till måndag då vi åker... ska bli skönt med semester efter att ha jobbat hela sommaren! Men sen blir det nya tag en liten stund till, det gör inget! Det ska bli så himla mysigt... åååååh!





Resa hit eller resa dit?

Jag och sötnosen har otroligt svårt att hitta någonstans att åka. Utomlands har han ingen lust med, och jag kan väl gå med på en resa i alla fall söderut i Sverige vid kusten. Men eftersom vi gärna vill åka i helgen eller nästa vecka så är det fett svårt att hitta boende. Dessutom tror jag Adam blir lite irriterad på mig som inte bestämmer ett ställe jag vill åka till, utan kollar på flera ställen. Men jag tycker det är han som är trångsynt! Jag kan väl åka vartsomhelst bara det känns roligt och värt det!

Så jag hittat två-tre vandrarhem på Öland som har bra priser och ledigt då vi vill åka. Så vi får se vad han säger och vad vi kommer fram till. Har hittat lite B&B's i Skåne också, men då ingår inte lunch eller middag och det finns inget ställe att tillaga mat på, så det blir mycket dyrare. Tusan, kan inte resten av Sverige stanna hemma så vi kan välja och vraka och få lite semester för en gångs skull? Jag har jobbat hela sommaren ju, ge mig lite frihet!

Men jobbet går bra, lite trögt senaste veckan dock, tror många tar semester och vill inte ringa oss! Haha, men det är okej. Så, håll tummarna pojkar och flickor, för jag vill verkligen på en semester nu.





En äkta vegetarian



Har lyckats med att göra en äkta vegetarisk måltid utan kolhydrater! Är fett stolt. Sallad med gurka, kokta morötter och stekt tofu, stekta champinjoner och stekt mozarella! Inte illa för att vara vegetariskt och utan kolhydrater! Var så gott!

Det var lunchen, nu har vi precis käkat fruktsallad och slappar lite nu. Vi har det så mysigt! :D




Bah

Det är varmt som satan. Jag blir alldeles knäpp.

Mitt öga är såklart fortfarande cp och det är så jävla jobbigt, kan inte ha för mycket vind eller sol för då börjar det rinna och dryga sig som fan.

Nej, men jag är rätt stolt att jag lyckades göra kolhydratfri mat igår! Gjorde blomkål, morötter, platta ärtor, champinjoner och quornbitar stekta tillsammans och drizzled med lite soja! Det var ganska gott, och jag har med mig det till lunch också. Tyvärr kan jag inte säga att jag känner mig så sugen på det. Åt en banan till frukost, vilket har mycket kolhydrater. Men jag läste att man får äta frukt om man liksom skiljer den från resten av maten med ungefär en halvtimme, så att det inte blir så dåligt!

Idag ska jag dricka massor med vatten och hoppas att lunchen kommer att smaka... ikväll ska jag till Adam för middag och antagligen förstöra allting... bah. Men sen ska vi springa i alla fall! Igen!



Då ska vi se!

Har kollat lite på recept angående lite kolhydrater och mycket protein och tänkte nog testa mig fram något när jag kommer hem. Har tyvärr kort om tid eftersom att jag ska träna med älsklingen senare, men något måste jag ju kunna skrapa ihop!

En sak jag måste lära mig är att ta fram mat innan jag åker till jobbet, typ fisk osv, så att det hinner tina under dagen. Annars tar jag fram något som går fort och kanske inte är så himla bra för en. Isch isch. Jag vill bli smal, jag är större än någonsin nu är jag rädd... puh.

Kelly Osbourne är en STOR inspirationskälla för mig nu, så jävla söt och har lyckats så bra med att förändra sig! Vi får se om jag lyckas ta mig ut en halvtimme varje dag, huhu, träna är inte min grej! Pasta, godis, socker, ris, allt ska bort!

Mer frukt, grönsaker, fisk, tofu och nyttiga snacks!
(OBS jag lovar inte att det kommer gå bra, är redan godissugen, helvete. MEN jag har varit aaaasduktig idag. Har velat ha en glass hela dagen men har inte gått fram till frysen för att ta en, det jag har gjort är att gå till kylskåpet och ta några vindruvor - gott!)

Måste dricka mer vatten också. Det är bra har jag hört! (Tack My<3)



Sjuk

Är hemma sjuk idag. Bleh. Men får väl göra det bästa av det, mysa och slappa hela dagen och bli frisk till imorgon igen!

Ligga i soffan framför datorn och tvn under en mysig filt blir det nog! Nom nom!



Mhmmm

Blev ingen springtur. Helvete. Men det blir det isåfall senare i veckan!

Kom hem för typ ... en timme sen och ska nu göra middag. Hade roligt med Karin när vi gjorde hennes hemsida. En grej fungerade inte. Fan då. Men skitsamma, så kan det gå. Vi får fixa det sen!

Har precis skrivit adresser på tre kuvert, vilket jag borde gjort några veckor sen... aaaja, de ska vara glada att de får något! Haha. Jaja, nu blir det middag och sen slapp. Jävla allergiöga.



#goingtoworksick

Tror jag är lite förkyld, men är inte säker. Fick ju allergiattack av damm, kvalster och katten igår. Woop. Är helt förjävlig i ögonen och näsan idag i alla fall. Kanske får skippa springturen, men vet inte om jag vill det! Känns inte bra att skippa, det kommer resultera i mer skippa och sedan... ja.

Leker med mobil hemsida nu! Fett kul, går ju faktiskt bra! Är riktigt nöjd. Fått låna en HTC Desire också som jag kan testa den på, kan även låna en iPhone och så har jag fått internet på min egen så jag kan testa. Är riktigt roligt det här! Kanske ska köpa mig en företagsmobil för att testa mobila hemsidor på? ;) Älskar denna HTC Desire i alla fall!

Nu ska vi se om vi kan få ihop lite back-end på hemsidan, det är ju en fet del av den och jag behöver ju testa så att det verkligen fungerar och så att jag kan få ihop alla länkar osv. Men designen är ju klar, typ. Om de vill ha den så, men den fungerar i mobilerna! Det var det som var tanken.


SkabbKellie med sin nya förälskelse...




Meh



Känner mig seriöst smart som lekte med katten PLUS sedan hjälpte pappa i sovrummet som de håller på att göra om, det var jäävligt dammigt och smutsigt där. Fan då. Orkar inte med mina ögon!

Annars har jag en rejäääl träningsvärk i magen efter situps Adam tvingar mig göra. Pöh. Funderar även på att (förutom att springa) köra på lite nyttigare mat, och kanske i stil med Kelly Osbournes lyckade diet som gjorde henne så jävla söt som hon är idag!






Here I am

Känner att jag har blivit lite dålig på att blogga! Hmpff... inte ok! Leker fortfarande med mobilhemsida och den ligger uppe så att jag ska testa den på en mobil, men jag har inget internet på min så jag har inget att testa den på. BRA. 

Shit. Dessutom har jag kommit en lång bit på BearFighter! Men just nu väntar jag på bilder från Hanna som ska läggas upp, och så ska jag göra ett administratörsverktyg för blogg och uppdateringar. Jobbiiiiiiiigt. Men det är ju mitt jobb, typ. Kunden har alltid rätt ;)

Så det kan bli som det blir. Funderar på att köpa någon sorts kylstöd till min laptop, den är ju helt körd. Dog igen nu i helgen för att den blev överhettad. Jag och Adam skulle försöka öppna upp den och rengöra fläkten, men den var ju under hela jäkla skalet så man kom inte åt den ordentligt om man inte tog bort hela underdelen och den satt som berget. Jäkla B-dator.

Så kanske något sådant här?





Mobil mboil mbilo mibpl

Stavning (Y)

Sitter och leker med design till mobil hemsida. Ska börja koda den också, men ville ha ett litet humm om hur den skulle se ut också! Den är iofs bara för test, men vem fan bryr sig :D

Det ska bli spännande! Hoppas den blir bra och fungerar som den ska!