Nya sidan!

Ni som vill (om någon nu läser detta) kan ju kolla in den nya sidan jag fixar med! Hoppas att han blir nöjd, om han bara ville svara på mitt mejl!
^^
Dusch sen sova.
Puh

EDIT: OMG han har ju svarat! Haha, han är nöjd! Wohoooo happy :D




Ni är ju så söta allihopa!

HTTP://STEELSERIES.COM/10?CODE=TKETRQEZ


Jag vill vinna lite gaming gear! Tycker ni inte jag förtjänar det? :D<3




Tagga!

Är jättetaggat just nu! Har jobbat på Carabao hela idag och igår och kommit en bra bit på vägen!
Har skickat ett mejl till honom med länk så han ska kunna se vad jag gjort.
Är dock jäkligt nervös... tänk om han hatar det? :S
INTE OK isåfall.
Gör om, gör rätt!
Jag håller tummarna på att han gillar det i alla fall!




Varit på möte!

Idag var jag på möte med den som äger Carabao i Sverige och ska göra deras nya hemsida! Är fett taggad på det! Det ska bli mycket roligt. Mötet gick jättebra och jag ska få all info idag eller imorgon så jag kan börja. Han verkade tycka att det skulle bli roligt och ville få den klar snabbt!

Som tack fick jag lite fika och Carabaogrejer att leka med! Om jag dricker några kanske jag jobbar med hemsidan en vecka nonstop? Man vet aldrig! ;)



Min egen bakdag


Kolastänger med kakao i! MUMS, smakade lite som kladdkaka :D


Jag känner mig fett normal som äter falukorv! Däremot är det fuskfalukorv, men still! Fett normal :D (Nyfiken vovve?)

Bakade igår och det blev supergott :D Pertty bakade också och hennes blev antagligen också mycket smaskiga! Vi hade i alla fall bakdag utan dem. Det gick bra det med. Uppskattades här hemma, säkert hemma hos Petra också! :)




Ingen bak-och pysseldag idag.

Idag skulle ha varit en jätterolig dag med mina vänner. Vi skulle baka, spela spel, se på film och mysa. Men tyvärr hände massor av konstiga saker så att de som redan sagt att de kunde komma helt plötsligt inte kunde. Det var jättetråkigt då jag och Petra så länge hade pratat om det här och vi var verkligen taggade. Det är nästan alltid så, att jag och Petra är de som kan och de andra... jag vet inte.

Tråkigt var det!
Jag och Pertty får baka i vår ensamhet hemma hos oss själva. Hoppas att det blir av en annan dag.




Måndag i Västerås

 

Måndagen spenderades med sötnosen i Västerås. Det började med att han lyckades GALANT med sitt teoriprov och sedan blev det en promenad till centrum Vi åt lunch på en supergullig pizzeria där bröd, sallad och min nya drog TÉ ingick! Adamskij var en superdupergullnos och bjöd mig på lunchen och jag sippade nöjt på mitt té.

Sedan blev det ett långt uppdrag att hitta till musikbörsen. Vi gick förbi det utan att se det, så vi gick tillbaka och jag for in på akademibokhandeln och köpte mig en mapp och anteckningsblock till mitt blivande företag och sedan ringde vi hans mamma om vägbeskrivning. Vi gick tillbaka hela långa vägen och köpte oss lite trumstockar.

Efter att det var Mission Complete på musikbörsen så blev det lite efterrätt på McDonald's som jag bjöd på. Sedan åkte vi hem efter 7h äventyr i Västerås! Otroligt mysigt må jag säga! Vi åkte hem till mig och myste hela kvällen. Puss på det!

 







Kunde INTE motstå att vilja testa dessa!

Imorgon är det tjejkväll med de grymmaste tjejerna!
Petra, Cicci & Mimmi!




Mormors hemsida!

Var hos mormor en hel del idag. Fick massor med nya bilder och ny information... som nu ligger uppe!

Hemsidan är i princip klar, det är bara orderformulär och betalning som ska fixas innan den kan bli ordentligt promotad! Vissa priser kanske ska ändras och bilden på "contact" ska bytas till en på mig och mormor. Tydligen ska jag få ingå i hennes företag!
Superspännande! Längtar bara till att få starta mitt eget också!




Jobbat på bra idag!

Idag har jag, eftersom att jag inte har något socialt liv, jobbat med hemsidor! Jag har lagt upp en massa produkter på mormors hemsida och en liten knapp på Pomzois hemsida. Sedan har jag fixat på min egen hemsida så att den snart blir klar! Har ju så mycket annat att ta hand om så det händer ju ingenting på min hemsida!

Imorgon ska vi hem till mormor och fota ännu fler produkter och diskutera innehållet som ska vara där. Sedan blir det väl ännu mer programmering på sidan! Hihi, tur att jag tycker det är så kul då! Däremot jobbar jag ihjäl mig, är helt slut!



Varför släpper jag taget?

Det är dags igen nu. Jag hoppas det håller längre den här gången, jag måste fan skärpa mig! Jag mår ju bara dåligt om jag slutar efter att ha lyckats så bra en gång i tiden! Jag måste klara det den här gången. Synd att det är så ansträngande och tråkigt. Det är bara ta tag i det. Sysselsätta sig med annat, då kanske man inte tänker på det.

Det är bara börja.




Galen i té



Efter att jag druckit té med My igår så blev jag helt galen i det igen! Jag har mina perioder, My startade en! Så idag var jag på Willy:s och köpte mig honung och Rabarber och Vanilj-té samt Rött té. Smaskiga båda två! Föredrar däremot rött té framför svart. Men båda var mycket mumsiga!

Förövrigt har jag blivit Love Fool på WoW (nörd!) och lekt med mormors hemsida. Lagt upp lite bilder på sockor och så.

Ja, ja, nu äre väl bara sova inför dansdagen imorgon... tagga..?




Gårdagen med My

My kom på besök på kvällen och vi kollade på Trassel tillsammans! Det var roligt, för Trassel är så sjukt bra och My är rolig! :D

Hon hade med sig läskiga alger som smakade sushi och lax, helt ok. Hon är i alla fall galen i det! På sidan till det blev det Sojakorv till middag! Haha.

Hade roligt i alla fall! Någon dag blire nog lite mer pyssel dock, var lite spontant denna gång :)







Pirrigt!

Har precis skickat iväg ett mejl till nyföretagarcentrum och inväntar svar! Hoppas få att få lite rådgivning inför att starta mitt företag! :)



My!


My är här och leker med mig!
Hon har en STOR mössa :)




Värdelöst!

Note to self: Ha fyllning i EFTER att du gräddat dina cupcakes
Note to self: Kyl frosting innan du applicerar
Note to self: TAPPA INTE ALLA CUPCAKES I GOLVET FÖR HELVETE



Jag säger bara att jag är glad att jag fick hjärtan av pappa!




Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, men det är inget jag och min pojkvän kommer att fira så speciellt. Han tror inte så mycket på det, det är bara något som "en gudsfruktig gumma fått för sig". Jag kan väl hålla med, men det skulle ju vara mysigt att göra något!

Istället blir det raid på WoW (jag vill knappt erkänna det) och kanske baka cupcakes? Skulle vara sjukt najs att baka! Är fett tagg på det! Vi får se om jag kan det, pappa kanske har lust att handla lite grejor?

Men, till er alla som firar alla hjärtans dag, med käraste eller vän: Ha en bra alla hjärtans dag!<3



Peanut Butter Cups!


 








Epic




Magasinets hemsida

Har lagt upp galleriet på Magasinets hemsida (under Magasinet --> galleri), jag tyckte det blev snyggt faktiskt!
Simon, om du läser det här, det ligger bilder uppe på dig! Hahah!

Idag ska jag baka Peanut Butter Cups, göra lite på mormors hemsida och även kanske ta mig samman och göra en ny design på bloggen?

Håll tummarna för en produktiv dag!



Designen omg

Imorgon har jag fysikprov, det betyder att jag inte har någon fritid ikväll. Det gör mig väldigt ledsen. För jag har kikat runt på en massa bloggar nu (host, lektionen jag har är inte så viktig egentligen, host) och jag vill så JÄVLA GÄRNA ha en ny design på min blogg!

Min är för... grön.
Dessutom lite mörk och inte så gullig som jag vill! Jag vill ha en gullig blogg! Gärna med något tema. Men då ska jag skriva i det temat också. Det jag skriver mest om är ju webbdesign och kanske lite mat och bak (vilket är det som skulle vara roligast att blogga om kanske?), efter det är det ju bara tankar som far upp i skallen på mig!

Designen ska alltså ha ett tema, men ändå passa till allt! (?)

Snälla, hjälp mig någon! Bara så att jag vet hur den ska se ut!



Snacks

Gjorde mig snacks idag eftersom jag fortfarande är sjuk. Det blev cornflakesgodis! Superlätt!

Smält 200g choklad tillsammans med 2 msk olja
Blanda med 4dl cornflakes och 2dl kokos
Dutta ut på bakplåtspapper och låt stelna


MUMS




Mmm paj

Unnar mig massor under min sjuka dag. Gjorde paj med ost, champinjoner och fejkbacon till middag. Mumsigt! Gör aldrig paj, men den blev lyckad och god!

Funderar på att göra något litet godisaktigt... typ smält choklad blandat med cornflakes och lite kokos. Majs? Vi får se. Undrar om jag ska vara hemma imorgon också. Är ju inte frisk än precis... Usch, vi ska ju repa inför lördag. Helvete alltså.



Naanbrödet

Då man är sjuk kan man få tid till att göra sådant man vill göra, men vanligtvis inte hinner. Det finns saker man tar sig tid till, men det finns ju även saker man inte kan ta sig tid till. Att vara sjuk är ganska perfekt på det sättet, om man inte ligger och spyr i sängen såklart. Jag behöver egentligen vila, men det är ju så tråkigt.

Nu är i alla fall brödet klart! Jag vägrade vänta i två timmar, så det fick jäsa i ungefär 45 minuter. Det blev superbra ändå! Jag hade 250grader i ugnen och de stod inne i 8 minuter. Innan dessa gjorde jag två stycken i stekpannan, och de blev nästan godare tycker jag! Men mycket tjockare, så de skulle man ha gjort tunnare och mindre så hade det nog blivit bra!

Brödet blev i vilket fall mycket lyckat! Smakade lite som scones, lite som pinnbröd och lite som något annat. Gott, gott!


Glöm inte att ta reda på eftervärmen!


Har förövrigt roat mig med att kolla på klassikerserier såsom Aladdin, Lilla Sjöjungfrun och Knatte, Fnatte och Tjatte! Kul!




Men vafan

Jag kanske skulle ha läst kommentarerna till receptet, tydligen inte så bra... JAJA SKITSAMMA DET BLIR ASNAJS
Och vadå två timmar under duk?? DET SKULLE JU TA EN KVART!




Sjuk

Idag är jag sjuk och det är skitjobbigt. Jag kan inte sova och jag har ont i halsen, huvudet och typ hela kroppen känns konstig. Puh. Jag vet inte vad jag ska göra.

Igår satt jag och gjorde en lista på alla högskola/universitetsubildningar som jag skulle kunna tänka mig gå. Eller, jag gjorde en lista med intressanta program som lät som något för mig, nu måste jag läsa på om alla program och skolor för att verkligen se om jag skulle kunna tänkas gå på den.

Nu ska jag unna mig nybakat bröd... hoppas jag. Det kommer antagligen bli lite konstigt, men Naanbröd ska det bli! Med vaniljyoghurt... Jaja bara prova sig fram!



Framtiden...

Hur ser min framtid ut egentligen?

Jag har anmält mig till Högskoleprovet igen, så det är ju en bra grej!
Däremot har jag lyckats omdirigera mig från webbdesign till programmering och nu till webbdesign igen... så det är väldigt svårt att välja utbildning! Jag funderar mest på Webbutveckling 180hp på Blekinge Tekniska Högskola.

Men det svåra är ju min stora kärlek som tar det som det kommer... vilket är tvärtemot mig, jag hatar att inte veta vad som kommer hända, jag är en riktig planerare! Speciellt när det gäller saker som högskola, flytta hemifrån och börja ta studielån, då är det ju liksom viktigt att planera i god tid! I alla fall om man vill att det ska bli så bra som möjligt. Hoppas att det blir det nu då, även fast vi har en liten "nu-levare" i förhållandet.

Jag är lite spänd. Det känns läskigt.
Men jag vill!




På den gamla goda tiden...





Hahah!

Okej, fan vad dålig humor jag har! Jag kollade på förra inlägget och tycker (ja, jag tycker fortfarande det) att det var skitkul att jag åt RAGGmunk och håll på med RAGGAN :D Hahahaahah! LAWL!

Psssst - Raggan.com!



Clowns to the left of me, jokers to the right. Here I am, stuck in the middle with you...

Äter raggmunk, mums!
Ska leka lite med mormors hemsida (har lite ny design, men inget större) och sedan är det dags för musikaldags! Idag på scen, för att öva lite!





Tjejerna har tråkigt!













Nytt projekt igång

Då jag känner att mina webbdesignprojekt blev mindre beroende av mig, och mer beroende av de som ska ge mig information så kände jag att det var rätt tidpunkt att påbörja något nytt!

Raggan - Scandinavian knitting


Webbutvecklingen var inställd - som vanligt! Han har dock lyckats att ha några lektioner utan avbrott en vecka eller två nu! Men idag var den inställd. Hela dagen har varit i onödan! Haha, nej men har ju mitt nya projekt.

Så jag är glad i alla fall!




Stolt!

Jag har allt fixat mig en gedigen lista över hemsidor jag gjort åt kunder, och inte är listan färdig! Det är jättespännande med alla jobb och allt jag har gjort helt själv! Jag är riktigt stolt :D

Magasinet (ej klar)
Vera Omni AB (ej klar)
Moryjak
Pomzoi
Konstgoja

Projekt som står i kö:
Raggan - Scandinavian knitting
Andreas barnvakt

Sen har jag ju mina egna hemsidor:
Webbdesign (ej klar)
Foto