Ååååh

Nej, nu ger jag upp. Orkar inte vänta längre. Jag har skickat in ansökan till högskolan, vem vet det kanske blir ändringar, men känns bra att ha det gjort.

Antar att jag får bo i tält i tre år pga deras cpregler angående bostad.

Vill ha ett liv. Känner mig hopplös, hjälplös och meningslös just nu. Ge mig en tvåa, sätt ihop LiTH och Lunds universitet och ge mig pengar så är alla mina jävla problem lösa.

Jag vill starta mitt egna riktiga liv nu, tillsammans med Adam.

Varför går inget som jag vill?



Men... shit

Jag har gjort det. Jag har äntligen GJORT DET! Jag har skickat in f-skatteanmälan till skatteverket. Ett stort steg mot mitt riktiga företag! Jag är så stolt.

Hoppas det inte blir några problem nu bara, jag vill så gärna starta mitt företag på riktigt och... ja, bara fortsätta som jag gjort, fast lite mer framgångsrikt! ;)

Jag är så glad just nu, jag ska bli företagare! <3



Så klart jag kan-mässan


Min utställning med webbdesignböcker, starta företagbroschyrer, visitkort, Carabao och en dator med hemsidor jag gjort!



Mimmi och Petra med deras utställning, Anneli checkar in deras Power point!


Jag vid min utställning :P

Hade roligt idag! God morgon Enköping var också intressant. Hoppas att jag har fått mig lite kontakter under dessa föreställningar, några visitkort blev jag ju av med!




Visitkort


Har awesome visitkort till mitt företag! BOOYAH!




Lalalalala

Jag avlider av trötthet...

Högskoleprovet idag gick ju inte direkt lika bra som första gången. Men jag tror att min ursprungliga poäng duger fint! Så nu är jag helt sjukt trött och undrar varför jag inte sover.

Har fått upp nya hemsidan till Magasinet och väntar på svar efter uppdateringen på Carabao. Spännande!

Nästa vecka ska jag på God Morgon Enköping och mingla... lycka till! x) veckan efter det så ska jag till Linköping och hälsa på Linköpings Universitet! Spännnaaandeeee! Hoppas att Adam vill hänga på också, det skulle vara extra kul!

Nu ska jag nog sova. Imorgon tänker jag sova hela dagen. Bra



Trötttttt

Är precis hemkommen från Uppsala och X-rays spelning på VOX. Det var fett trevligt där. Men ni är jag i alla fall hemma och ska fixa Magasinets hemsida så den officiellt kommer upp, men jag ska ta ner deras gamla till back-up först, vilket tar ÅR! Jag kommer inte få sova på ett tag...

Tagga högskoleprovet... :P