Jobbat på duktigt idag!

Idag har jag jobbat flitigt!
Har fixat med Vera Omni AB-hemsidan och lagt upp Magasinets hemsida på en temporär adress på deras egen server och fixat deras MySQL (som inte längre krånglar!).

Nu ska jag även fixa en (eller ja... väldigt många) uppdateringar till Pomzois hemsida!

Ingen vila, ingen ro. Men det här är ju det jag gillar bäst!
Sen kanske det är dags att börja på kusinens och mormors hemsida? Haha, jag kommer bli galen!




PA

Jag borde jobba lite PA... iofs gör jag det nästan hela tiden i och med att det är mitt företag och alla hemsidor jag gör... hmmm. Men alla uppgifter är så diffusa och konstiga så jag blir helt uppgiven.

Men jag borde ta tag i det och inse vad jag ska göra och hur mycket tid jag behöver innan det är kört!
PA-arbetet är jobbigt! Men det blir nog bra.


Tagga inför studenten bara!





Kämpar vidare

Jag kämpar vidare med Magasinets hemsida. Det är lite jobbigt då det är mycket som inte vill fungera med deras MySQL... undrar varför. De skaffade webbhotellet tidigt och kanske är det därför? En gammal version som inte fungerar? Jag vet inte.



Västerås flygplats

Var på Sveriges äldsta flygledartorn som fortfarande är i bruk! Det ligger i Västerås och är inte ett eget torn, utan inbyggt i ett hus. Det är skitstora fönster runt hela tornet och an ser hur långt som helst. De hade ett kök, en soffa och sedan all utrustning. Det var riktigt mysigt!

Däremot såg det riktigt stressigt ut när han jobbade, svarade på rop, antecknade, höll koll på alla flygplan, bytte språk mellan olika flygplan, kastade ur sig koder och förkortningar, såg till att inga krockade. Fy tusan! Men han var duktig!







Det var bestefar som fixade att jag skulle få åka dit och det var jättesnällt! Vi ska till mormor och bestefar ikväll och då ska han få en liten present som tack! En spännande dag har jag haft.




Trött

Jag är trött. Det är svårt att virka sköldpaddor... speciellt utan stoppning. Det är så jobbigt att räkna.

Ska nog sova snart. Är besviken på att så många läser men ingen kommenterar. Tssst...

God natt, folket.



Tomatbrödet!


Degen verkade lite misstänkt först, men sedan lyckades jag fläta den riktigt snyggt!


Det blev alldeles perfekt och utsökt på alla vis!




Färdig!


Nu är jag klar! Det blev en mobilficka (min ligger inuti, på bredden). Jag är nöjd och glad! Det ser lite ut som en portmonä nästan. Söt tycker jag att den blev! Har hittat lite knappar också!






Det här går ju...



Det här går inte riktigt lika bra som planerat... men Adamskij är grym så snart är den nog blank och smidig!

Degen är kall... jäser den ändå?




Virkvirk

Har virkat hela kvällen igår och nu en stund idag. Det ska bli en mobilficka! Lol, det är ju iofs det enda jag kan just nu. Den blir jäääkligt stor, så jag hoppas att den jag gör den till har så stor mobil :D Haha!

Nu ska jag och Adamskij i alla fall göra tomatbröd! MUMS!



OMG OMG OMG

Min fredag började piss med dåligt humör under dagen, men nu är MIN LYCKA GJORD!
MVG i Svenska B och mamma och pappa kom precis hem från affären:

OH MY GOD IT'S SO FLUFFAYYYY!!!!!




X-rays of Ant-Arctica


Pöjkvännen min trummarsom en tok i X-rays of Ant-Arctica




Nörden

Adamskij är här! Nördar WoW ofc. Jag är hungrig och vill virka så jag är otagg på WoW atm.

Jaja, får väl leka lite hemsida eller något. Hoppas Adamskij vill ha pizza till middag! Mums :)



Stolt virkare!

Dagen hos My var skitkul minst sagt! Det känns som om vi liksom aldrig gled ifrån varandra där ett tag. Vi går bra ihop tycker jag! My var supersnäll idag; hon bakade ölbröd (mycket gott, tyckte jag), gjorde nudelsoppa med tofu, lärde mig VIRKA och massor med mera. Det var himla kul!
Det enda jag gjorde var att hjälpa henne med en grej som gjorde att hennes blogg var lite konstig i IE ^^ och gav henne idé om att virka armband, så liiite bidrog jag med allt!


Must I say, världens mysigaste rum?


Noodles!


Mitt vackra verk som My lärde mig göra :D


Mys vackra knappsamling var otrolig!

Så hoppas att få träffa My snart igen och att få låna mormors virknålar och införskaffa mig lite garn! Är fett taggad, känner mig så kreativ! ÄNTLIGEN!




Blåbärspannkakor

Är hemma från boxen nu och är i full färd med att göra blåbärspannkakor! Var ju lagom längesen jag åt det? Det ska bli så smaskigt!

Sen, eftersom jag inte har så mycket liv, ska jag leka med Magasinets hemsida ofc :)

Längtar till imorgon då jag ska hem till My och ha det roligt, hoppas jag i alla fall! :D Hon är så jäääkla kreativ så det blir en superbra inspirationskälla!



Lalala

Musik och webbdesign = <3
Nu är det samhällskunskap!





Håla

Första lektionen börjar tio. Får väl jobba hemsida tills dess. Det är ju sjukt mycket jobb med det, i alla fall med administrationssidan. Men har inte jättemycket kvar nu. Sen är det bara all info till hemsidan och foto som behövs. Sen är den klar tror jag nog.

Duktiga jag.

Jag är helt slut av någon konstig anledning, puh. Vi får se om jag hinner få något vettigt gjort på denna timme. Hoppas det i alla fall. Sen har jag ju webbutveckling sista timmen, så något får jag väl gjort.



Yesss!

Har äntligen hittat ett bra skript som gör det jag vill! Puh. Så nu kan de titta på det i databasen, ta bort saker ur den och lägga in bilder på servern. Nu ska de bara kunna lägga upp nya poster i databasen och på ett enkelt sätt kunna lägga upp länkar och bilder i inlägget så att de fungerar korrekt.
Är nöjd!

Synd att jag snart har Engelska CAE strax... inte så roligt.
Jag vill jobba hela kvällen med hemsidaaaaaaaaaan! Helvete! Kör och rep OCKSÅ.

Ingen vila, ingen ro!

(Jag tror jag har kommit på hemligheten med bloggar och deras 'success': Bilder! Massor av stora och fantastiska bilder! Då är det roligt att kolla på bloggen.)




Skrik och panik

Jobbade från halv fem till kvart i åtta idag. Det gick jättebra ända tills en liten bebis på knappt ett halvår kom in och började störtgråta på en gång! Jag matade den, den blev tyst. Den prutade och började grina igen! Så efter en halvtimme av gråt gick vi och hämtade mamman, då blev det lite lugnare. Men den fortsatte gråta av olika anledningar. När de åkte hem var det lättare att ta hand om alla andra.

När jag slutade kom pappa och hämtade mig, det var skönt! Då blev jag bjuden på MAX, najs, Vi åkte drive-in, men det kändes inte så. Det tog typ tio min för min burgare och vi fick stå och vänta på att någon (i detta fallet Mimmis pojkvän, haha) kom ut med min mat. Det var kul! Eller..?

Nu är jag i alla fall hemma och ska strax sova, lika bra.
Kreativiteten får vänta.




Jag är kreativ i sinnet

Jag är som vanligt helt knäpp angående mitt liv. Jag vill vara så kreativ och bra på saker att det inte händer ett dugg istället. Det känns så i alla fall. Det är lite tråkigt, jag vill så mycket men kan så lite. Det finns mycket som jag kan, men nästan inget jag är bra på.

Jag älskar att skriva, fota, göra hemsidor, rita, spela trummor, sjunga, pyssla och knacka kod. Däremot är jag inte tillräckligt bra för att jag ska tycka att det blir bra när jag gör det, så då ger jag upp istället.

I mitt huvud vill jag alltid göra kreativa saker, men jag vet nästan aldrig vad. Sedan är det mycket jag vill göra som kräver en massa material som jag oftast inte har (och pengar för att köpa materialet? Jag är tonåring och studerande, tror du jag har pengar?). Puh, livet är hårt!

Ska försöka göra något kreativt en dag. Kanske samla ihop lite kompisar som vill vara kreativa med mig.
Baka? Fota? Scrapbooking? Rita? Skriva? Pärlplattor? Trolldeg? Sy? Leka modell?



I'm sorry, but the party's over now

Sitter på veckans första lektion och väntar på att min dator ska komma igång ordentligt. Sedan ska jag fortsätta på Magasinets hemsida. Efter denna lektion, som är webbutveckling, så är det webbapplikationer. Då ska jag fortsätta på Magasinets hemsida. x)
Det är väl bara börja jobba då!




ROES

Efter att ha sagt R.I.P till Aardvark så tog det inte så många månader förrän en ny möjlighet dök upp! I jul spelade jag för första gången med Risk of Electric Shock och är nu deras trummis! Jag är glad och stolt över det :)

Vi hade vår första spelning med mig bara typ fem rep efter att jag joinat och den gick väldigt bra! Det var första deltävlingen i Rockkarusellen och vi fick den totala poängen: 17,84 av 25, så vi är nöjda!

Nästa spelning är på hemmaplan den tolfte februari, ska då lära mig två låtar till! Har ju redan lärt mig tre stycken! Läskigt :)

Även fast jag saknar Aardvark, så är jag väldigt nöjd och glad med R.O.E.S!



Rosa och guld

Mina naglar är fina just nu, tycker jag! Dock sa mamma att det var "ugly", men hon kan ju bara...!

Jag har börjat ogilla min hemsida så långt att jag dör och jag vill ha en ny design GENAST! Tyvärr har jag inte tid eller ork. Jag är trött och har mycket annat jag måste jobba med. Skolan har precis börjat igen och antagligen kommer det bli kaos! De ska göra kaos med oss!

... Fick precis ett samtal från Sara på Magasinet som undrade om jag ville jobba med barnpassningen imorgon! Det är ju jättetrevligt att få jobbtillfällen sådär! Så jag sa ja. Imorgon ska jag alltså jobba med barnpassning mellan halv fem och halv åtta ungefär. Tre mustiga timmar! Det känns lite jobbigt om jag ska vara ärlig, men det går nog!

Nu ska jag återgå till att irritera mig på bloggen och jobba vidare med alla hemsideprojekt jag har. Ingen vila, ingen ro.



Gaah!

JAG VILL GÖRA OM MIN BLOGG!

Haha, jag blir galen!



Jag saknar dig

Jag saknar dig, bloggen! Men det är ju inte så kul när ingen läser dig. Dessutom har jag inte världens mest spännande liv ^^

Nästa vecka ska jag träffa underbara My som jag inte träffat på hur länge som helst. Det är bara dumt!

Vill ha en ny design på bloggen tror jag... men vet inte hur. Vill ha något fräscht, snyggt och stilrent! Oj, oj, oj. Tyvärr har jag massor att göra med Magasinets nya hemsida. Dessutom ville min kusin ha en hemsida till sitt "företag" (?) och det har jag gått med på, vi är ju släkt :) Sedan är det en hemsida som jag ska göra, men hon som vill ha den är inte så bra på att ge mig den information jag behöver. Ja, ja, jag jobbar på på Magasinets hemsida sålänge. Det är kul!

Ska träffa Magasinet idag och gå igenom vad som ska ligga under alla knappar.
De använder fortfarande sin gamla hemsida, så den nya ligger temporärt HÄR. Ni skulle vara ÄNGLAR om ni ville kolla på den och säga till om något ser konstigt ut. Behöver veta allt. Den ska vara bra i alla webbläsare, versioner (okej, kanske inte IE 5) och operativsystem!

Tackar sötnosar!