Inte en enda!

Har inte druckit EN kopp té idag. Vet inte om jag ska vara stolt eller gråta, men det löser sig. Jag klarar det!

För tillfället håller jag på att kolla hur man designar en hemsida för mobila enheter. Det ska bli spännande minsann! Företaget jag jobbar på ska skapa en webbapp och jag ska designa den, så det blir nog bra. Har alltid velat lära mig hur man designar för mobilen, men inte riktigt haft någon anledning som drivit mig framåt. Nu har jag ju det!

Hoppas att det blir bra och så "lätt" som jag föreställer mig... antagligen inte.

(ljust ute idag?)




Blargh

Nu har jag i alla fall varit ute och kört med pappa. Dryga 20 mil! Hehehe, inte illa! Jag blev väääldigt trött och det tog lång tid! Men jag fick Burger King till middag, haha, det var det värt! Imorgon ska jag springa igen också, känns bra. Jobba bort BK och så vidare :)

Nej, vi får se vad som händer i sommar. Eller ja, resten av sommaren. Jag vill bara ha kul och må bra. Det är viktigast för mig. Får se om det blir så, kan ju hoppas! ;)

Är lite trött, så ska kolla en grej och sen checka in för natten




MEH

Men jag fattar inte! Är det för att jag fortfarande är så ung? Nej, det kan inte vara så. Jag måste helt enkelt ha ett värdelöst liv, eller bara en värdelös personlighet som är lat och inte kan göra saker för att få saker. Usch, jag börjar verkligen ogilla mig själv.

Hittade precis en blogg som heter Kan Dee drawings och tyckte den var inspirerande nog! Shit, jätteduktig tjej med egen klädmärke och vunnit priser och ja, hon tog tag i sitt intresse helt enkelt. Så jäkla inspirerande att läsa. Dessutom var hon på semester nu eller precis har varit och det var ju såklart också inspirerande.

Verkar inte bli någon jäkla resa för mig och Adam, bajs då. Han vill bara göra något lätt och åka någonstans i Sverige eller så, men vafan. Jag vill ut i Europa! Hade kollat upp en resa på en vecka till Porto i Portugal. Verkade ASNAJS - kostade ju lite pengar och med mat och fickpengar blir det ju ännu dyrare, men vafan. Jag har aldrig varit utomlands på det sättet, jag vill också! Kanske bara ska spara pengarna och åka med någon kompis istället! Hehe, dumma Adam! <3

Nej, jag har ju inte så mycket spännande att erbjuda. Knappt bilder, herregud. Nej, jag ska jobba med att svara i telefon och så behöver jag kolla upp hur man redovisar momsen och när det ska göras. Jag är körd. Lovar att jag missar det och skatteverket kommer och tar mina grejer och dödar mitt företag! Gah!



Steg 1

Nu har jag kommit hem efter en liten övertid på jobbet, typ... har lärt min kollega en liten början till webbdesign. Var kul faktiskt! Dock var det otrooooligt varmt hela dagen idag så det var lite drygt också. Men fick skjuts hem, så det var ju kul och trevligt.

Jag är inte så pedagogisk av mig, men jag tror hon förstod lite av det jag sa. Förklarade lite med hur det hade betydelse för vad filen heter och lite om vad som finns i <head></head> och att <body></body> är där allt syns!

Sedan lärde jag henne lite CSS också, de tre olika sätten. Inte så ingående, för vi lyckades liksom komma bort lite och prova lite komplicerade grejer också. Men det gör inget tror jag! Hon fick med sig <div>, <p>, <h1> och <title> mest. Detta kan hon börja med, och nosa lite på CSS-filen som kom med.

Tror det blir bra! Hoppas på en till lektion snart, så ska jag se vad hon hittat på!



This is it

Mår bra. För första gången på länge mår jag bra och är nöjd med mig själv.

Jag har sprungit över 7km på tre dagar, vilket är ett fett rekord för mig! Och jag har gjort det tillsammans med världens bästa kille och vi har stöttat varandra och blivit klara med ett leende på läpparna!

Förövrigt är det samma kille som älskar mig. Och han älskar mig för MIG, det spelar ingen roll om jag har stora eller små bröst eller om jag har stor eller liten mage. Det är MIG han älskar, mig som jag är.

Jag är nöjd och lycklig.





We are the best


Ska nog ta och leka lite med Hannas hemsida. Funderar på hur jag ska få till det bara. Men det går nog tror jag! Ska bli så spännande att se hur allt bli i slutändan! Hehe, awesome.

En dag kommer jag lägga upp en länk här, och när ni klickar på den länken kommer ni att föras till paradiset.

Tack och hej!




Hjälp, hjälp

Måndag igen. Vet inte om det här är sista veckan innan min första "semesterperiod" det får vi se. Kanske jobbar mer i juli och mindre i augusti istället. Jag vet inte. Vi får se om det blir någon resa och när isåfall!

Just nu känner jag en riktig längtan till att flytta ut tillsammans med min älskling. Jag orkar inte vara kvar hemma längre, jag ORKAR INTE. Det är ju sjukt bara. Ska banne mig ta och prata lite med Adam och se vad han säger. Jag är så trött.

Ja, ikväll är det som sagt en till springtur på G och imorgon kväll så ska jag lära Karin webbdesign/-programmering/-kodning. Ja, något i alla fall. Funderar på att lägga ut det jag lär henne på bloggen också? Eller..?

Jag vet inte. Kanske lägger ut som någon sorts tutorial här för folk som är intresserade. Men ja, vi får se om jag lyckas komma på något bra helt enkelt!

Nu ska jag väl se över lite designer och kanske hitta på något spännande vid datorn, det ringer ju inte för mycket precis.



Farmor med sina presenter midsommar -11




JAPP!

Har jobbat hårt idag! ...eller ja, iaf Hanna. Jag har mest kollat på.


Jag lyckades pressa henne till att färdigställa designen till hemsidan (fett jobb om jag ska vara ärlig) och det blev gjort! Så fort jag får tid ska jag nog börja programmera ihop den på riktigt! Det ska bli mycket spännande!

Har fixar lite på hennes TWITTER också, profilbild och bakgrund på hennes profil. Det blir bra.

Känner att det går framåt! Nu har hon massor av jobb med teckningar och serier att rita och skriva om. Kul, kul! Hoppas att det går undan så att vi får upp det :)

Nu ska jag sova inför jobb imorgon och sedan en till springtur på kvällen. TAGGA.

Faktiskt... Jag är taggad inför att träna. PÅ RIKTIGT!



Obviously...



Obviously snyggaste paret i världen. Och snyggare ska vi bli nu när vi har börjat springa! ;)

Midsommar -11




Yep

Japp, lyckades med ännu en springtur med älsklingen! For iväg vid tio för att springa och nu är jag hemma igen och har duschat och käkat lunch. Känns bra. Tyvärr väntar en TILL springtur imorgon... shit. Men vi ska försöka få in ett flow så regelbundet som möjligt. Måndagar, torsdagar, lördagar kanske?

Nu väntar jag bara på att Hanna och My ska komma hit (My vet jag inte ens om hon lyckas ta sig hit) för att jobba lite till på Hannas hemsida och bara chilla. Säkert spela Kinect! Yeye.





Nöjda lilla jag!

Har precis kommit hem från en kort, men jobbig, springtur med älsklingen! Nu ska vi försöka på riktigt. Inget godis köpte jag heller! Eller... jag köpte torkade äpplen, men de var mjuka så jag köpte riskakor också ifall de inte skulle vara goda! Haha!

Men det kändes bra att springa. Jag hade kunnat springa lite till, men Adam kände att det var nog. Jag kan även hålla med, för alla andra gånger som jag försökt träna så har jag lyckats slita ut mig så mycket den första gången så att jag inte velat fortsätta. Nu känner jag att jag kan och vill mer! Så jag ska verkligen försöka den här gången.

Imorgonbitti ska det bli en till springtur. YES. KOM IGEN NU.


LET'S GET FIT!




Midsommar!



Jag är fett glad! Imorgon är det midsommar och då ska JAG KÖRA (omg?) till farmor och fira både midsommar och hennes födelsedag som var i tisdags (70 starka år!) och det ska bli så mysigt!

Min älskling bestämde sig för att följa med vilket gör allt ännu bättre! Ska bli såååå mysigt!

Snart sova antar jag, tagga tagga! :D




Har fått lite gjort iaf...

Har knappt ringt en enda person idag. Vet inte vad som tagit åt världen. Kanske är vädret som förstört allas telefoner så att de inte kan ringa hit? ;)

Nu ska jag nog ta mig lite lunch. Har gjort två snarlika designer till hemsidan, men inte helt nöjd var han. Jag har även jobbat lite på hemsidorna som är för mitt företag. Mest för min egen skull.

Fick lönebesked idag, gah jag vill resa utomlands med älsklingen NUNUNUNUNUUUUU! Ska bli så mysigt att jag döööööör. Hoppas det blir något :o

Vi får se hur det blir idag. Vädret suger och jag ska köra på motorväg för första gången ikväll... NEJ INTE ETT DUGG KUL. Jag kommer svimma av stress tror jag. Ska även storhandla så jag kan köpa mig mitt fantastiska TÉ! :D

NEJ. Nu är det lunch och imorgon midsommar. Heja farmor som blivit 70 bast :D<3





Jag är i chock...

Mitt jävla té är slut, jag är astrött, dagen går assegt och det gick två och en halv jävla timme utan att en enda person ringde! Vad fan!?

Jisses, och Anders gillade inte designen jag var nöjd med heller... den var för mörk. Meh. Vitt vitt vitt och som arbetsförmedlingen.se. KUL!?

Usch, arg och trött. Inte bra.

Ska tagga inför ikväll med gullungarna med lite Guu nu! Om någon vill att jag ska jobba får de väl ringa supporten ;)





Té är godast med honung



Té är godast med honung. Mjölk is a no-no!

Mitt smaskiga té är snart slut! Typ två påsar kvar bara... dessutom misstänker jag att det är något fel på telefonen, det har inte ringt någon sen vi öppnade för en halvtimme sedan. Fan vad fett.




Myskväll på onsdag!

Imorgon får jag två av mina bästa och finaste vänner på besök, nämligen Hannapappa och Myspys! Vi ska väl bara chilla och mysa lite, dricka té (ev. kaffe för Hanna då), snacka lite skit och leka med Hannas hemsida. Kanske fixar lite med Mys blogg lite, blev lite fel i den i alla fall! Tusan då.

Så det ska bli asnajs! Älskar att vara med dem, de är så gulliga och roliga! Kul att Hanna har flyttat ner igen så att vi kan vara oftare allihopa<3

Lägger upp en gammal digital scrapbooking-grej jag gjort kvällen till ära!





Lots to do...

Har massor av jobb pågång alltså! SHIT.

Vet inte hur många som kommer att bli något av dock, men pågång är det massor! Seriehemsidan som vi har börjat på, upp till FYRA stycken hemsidor för företaget jag jobbar på nu (beroende på hur min chef känner), en rugbyhemsida, en hantverkhemsida och en fritidsgårdshemsida.

Jag hoppas att ALLA blir av. Bara för att! Måste flirta mig till några känner jag... och köpa energidrycker om jag är bra på att flirta! :D



Nytt projekt inlett!



Har ju snackat lite om serier och min älskade vän Hanna, och igår inleddes det nya projektet med ett litet "möte"! Så nu tänkte jag blogga lite om det för att sätta lite press på henne och mig själv för att detta ska bli något nu. Vi är taggade båda två och det ska bli jättespännande i alla fall!

Så förhoppningsvis börjar det snart sakta men säkert formas en ny liten sida på nätet...




Steg framåt eller bakåt?

Jag har nu skaffat mig facebook, twitter och dribbble till mitt företag. Jag vet inte hur jag ska använda allt (speciellt inte dribbble), men det kändes bra... Vi får se hur det går helt enkelt!

Just nu leker jag ihop en hemsida här va. Känns ganska bra. Slutar om 1h 40min och ska då ta mig till världens bästa Hanna och träffa henne sedan hon kom ner till Sverige igen ;) Vet inte vad vi ska göra, jag kanske hjälper henne packa upp eller så börjar vi lite på hennes hemsida eller så gör vi något helt annat!

Det ska bli så roligt :D

Ska nog ta mig en varma koppen nu och sedan fortsätta på hemsidan jag leker fram.





Jobbat och jobbat...



Bevis (eller ja, nästan i alla fall) på att jag faktiskt har jobbat under mina två första veckor här! Det här blocket var alldeles nytt när jag började och nu är det bara en tredjedel av det kvar - högst!. Sidorna har som minst två samtal antecknade och som mest fem samtal antecknade!

Så svarat i telefon har jag gjort ett antal gånger!




Tillbaka på jobbet, tillbaka på bloggen.

Jag är verkligen sämst på att uppdatera under helgerna.

Letar inspiration till hemsidor atm (what a shocker!), och har fått reda på att ännu ett uppdrag från företaget är pågång. Vet inte hur jag ska hinna med allt! Speciellt med tanke på att chefen inte kommer hit och ger mig uppdraget officiellt med tankar osv. Jättesvårt känns det!

Men inspiration finns det gott om, däremot är det svårt att hitta på något snyggt, rent och professionellt gällande det här företaget! Teknik, datasystem. Där står min hjärna helt still, och det känns inte bra eller roligt!
Men jag kan ju lägga upp lite bilder som jag har hittat och blivit inspirerad av!






















Gött mos



Satte upp håret med en penna. Gött mos (<-- wtf?)

Har skissat en liten design till support-hemsidan nu. Är gaaaanska nöjd. Inte jättenöjd. Jag har jobbat i 2h 15min och det har ringt 2 gånger. Jaha?

Nu är det väl kört antar jag, eftersom att jag sa det. Det kommer säkert ringa 100 personer strax... HA! nu ringer det! :S




Surprise!



En liten överraskning till jobbet imorgon :D Ska även smygfika lite ikväll ;)




Nästa mästerverk till rakning!

Mitt nästa försök med ritplattan. Är ganska nöjd faktiskt! Hihi, tycker den blev lite gullig.

NEJ, fokusera nu. Design till hemsidan. Shit, kan inte chefen komma in så att vi kan snacka då? :s




Knyta knutar



Jag tror mitt hår har knutit sig. Jag lekte lite med det och nu sitter det fast av sig själv som en liten knut.

Håller på att fippla med förslag till hemsida. Det går inte så bra. Har ingen inspiration för tekn(*telefonen ringer*)ologiska hemsidor. Det finns säkert massor man kan göra, men vafan! Jag vet inte. Det går inte jättebra just nu. Den blir lite rörig och inte så snygg! GAH

De ville ha modern hemsida och min blir liksom så steril men klottrig samtidigt och det enda moderna med den är väl lite skuggor typ! Jag blir galen. Inte har jag fått diskutera hemsidan med någon på riktigt heller, vilket skulle göras igår egentligen.

NEJ USCH. Mer inspiration, tack!




För att ni älskar mig...

Snackade med Hanna om hennes hemsida och hur hon skulle göra serier i datorn. Hon behöver låna wacom-tableten av mig och skaffa sig lite saker. Efter att vi snackat blev jag lite taggad på att prova min ritplatta, så då provade jag den!

Detta magnifika mästerverk blev resultatet...


Jag suger på att rita, så lev med det! Jag tycker den blev helt ok xD




Wakka wakka eh eh

Sitter och strosar runt på webben efter inspiration till hemsidorna jag ska göra. Har skaffat mig Twitter och är allmänt lullig. Chefen kommer ju aldrig och vill diskutera hemsidorna. Jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Ja, ja. Tror det blir en Varma Koppen ist för té denna gång! Mellanmål!


Creepy eye^




Ett fantastiskt tillfälle att fira!

Ja, idag är det min och min älsklings 1492 dag tillsammans (eller 4 år och 1 månad om man vill säga det så). Vilket känns fett onödigt att fira eftersom vi haft andra milstolpar, men jag bara... gör det nu.

Vet inte hur dock. Får väl dra en till kopp té eller något! Det kommer nog inte bli så mycket firande, men skitsamma. Det är vår dag den 15e varje månad och jag gillar det!

Jag ska i alla fall ta en till kopp té, och försöka lista ut vad fan det här kan tänkas vara...


Några förslag?




...

Nej, nu jävlar ska jag nog ta mig en kopp té.



Comics

Ska snart få uppdraget att göra om företagets (eller ja, de är egentligen två företag) tre hemsidor! Ska bli väldigt spännande faktiskt! Då får jag mycket till min portfolio i företaget.

Ser dessutom fram emot att få göra HANNAS hemsida. Faktiskt. Den ska ju handla om serier och kommer antagligen vara lite cool och snygg med fräsch design! Jag hoppas hon arbetar på den (jag själv har ju inte världens talang för just rita osv) så att vi kan få ihop den snart. Ska ju bli askul! :D

Ja, jag måste fasen få igång mitt företag snart. Känner att det står lite stilla. Men det är för att det står stilla i mitt huvud när det gäller vad jag ska göra för att få det framåt! :P

Funderar på att expandera till bloggdesign också! Men bloggarna måste förstå att de behöver ha en idé om hur designen ska se ut och ge mig bilder jag kan använda. Det var någon som sa: "Ja, det är bara ge henne några hundralappar och vänta tre dagar." - och det stämmer ju inte riktigt. Ska jag hitta på en design själv då eller? Det är ju lite svårt att göra något som personen tycker om om man inte känner den.

Men det skulle vara kul!

Gah, jag älskar att ha företag (i alla fall göra hemsidor-delen av det hela!)



Och så en kopp té...

Fasen, jag dricker säkert 6 koppar té om dagen på jobbet. Hemma dricker jag ju aldrig té! Nu saknar jag min apelsin och farmor igen, shit, hemma hos farmor är det té all the way. Då brukar jag inte ens dricka té heller! Undrar om det är för att jag hittat något som jag verkligen gillar?

Ska nog ta med mig det téet till farmor på midsommar, bara för att! De dricker ju bara svart té, jag föredrar grönt och rött! Vitt skulle jag vilja prova också.

Men detta är mitt favorit, älskar också rött té med rabarber och vanilj-smak! Underbart!


Har även, på tal om ingenting, köpt mig nya sommarskor. Billiga som satan, 200kr på skokanonen. Mamma tvingade mig köpa nya skor så då gjorde jag det. Helt ok!



(Y)

Hihi, jag har en gilla-knapp!



Jag vill!

Jag... jag vill... jag VILL tipsa redaktören!

Men jag har inget att tipsa om.

Jag vill att folk ska läsa och kommentera min blogg (inte för att den är så jävla intressant eller inspirerande, men vafan!) för det finns inget så oinspirerande som att komma in på blogg.se utan att ha fått en enda kommentar och knappt en blick på bloggen! Jag vill vara kreativ och underhålla folk, men de är ju så envisa med att inte läsa här!

Vad ska jag ta mig till?

Nej, jag har faktiskt gjort en ny design! Jag börjar iofs bli lite trött på den... helvete då! (Nej barn, det är fult att svära) Men jag tror att jag vet vad den lilla dumma hemligheten är... BILDER!

Det känns som att jag visste det.

Men... fan också! Jag fotar ju HELA tiden.. eller ja, gjorde det i alla fall. Men men men men... jag känner mig aningen värdelös. (lol, det är ju din jävla WoW-obsession fattar du väl? - Jo tack, jag vet) MEN jag har bestämt mig (jag har försökt bestämma mig) för att fota mera!

Jag har bara inget att fota.

Jag tror jag måste fylla mitt liv med lite spänning och... ja, aktiviteter! Så jag liksom får något att fota. Men just nu sitter jag på mitt jobb (som jag gillar egentligen) och känner mig instängd. Jobbet tar ju upp hela dagarna och sedan är det middag och tv som gäller hela kvällen. Men varför det? Ja, jag vet inte. En jävla vana som jag har. Jobb, hem, middag, tv & WoW. Sluta upp med det?

Men helgerna då?

Ja, då är jag oftast med min älskling... och spelar WoW .__.' Jag tror jag börjar se något som har blivit en jävligt stor del i mitt liv. Men jag kan verkligen inte förmå mig att sluta upp med det, det är ju så roligt ändå. Men trappa ner kanske går! Vi får se.

Ja, jag skäms över att spela WoW.

Fler vänner och fler aktiviteter kanske både förgyller mitt liv och min blogg. Så de få stackare som läser min blogg kan ju kanske heja på lite så att jag får ett bättre liv (och blogg)!

KOLLA! Vem kommer läsa det här liksom?




Oj oj

Har nu blivit klar med registret. Kollat igenom alla kunder som fanns där. Synd bara att det är så många jag kommer bli tvungen att ringa för att de inte har e-mail eller så inlagt. Inte kul.

Men det är så det är!

Har ingen jävla lunch med mig idag heller. Jag är ju hopplös. Har jag en jäkla tur finns det hjälp att få, annars blir det väl kanske gå hungrig, vad vet jag. Är mycket hungrig redan dock! :s

Har jäkligt ont i foten, och inte bara runt den feta blåsan som hindrar mig att gå normalt, utan typ hela foten. Shit. Jobbigt.

Nu ringer det.



Jobb imorgon!

Ätnligen klar med formatering osv. Ok, tog inte HELA dagen, men nästan! Att flytta alla filer till extern var en pain och nu har jag fått upp office och wow, de två viktigaste alltså! ;)

Imorgon ska jag fixa en uppdatering på Maggets hemsida och installera Expression Web - vilket egentligen är viktigast! :P

Men har haft en bra dag tror jag, blev ingen promenad med My dock. Hörde inte av henne, och min fot är cp så jag kan knappt gå. Så det skulle inte ha blivit så bra i alla fall.

Nu är det sova och imorgon jobb. Natt!



Vilken mardröm!

Igår hände det som verkligen inte fick hända. Min dator bara dog. När jag startade den igen så sa den att det var något som hade blivit ändrat och att det inte gick att starta. När jag försökte göra en startreparation så bara dog den igen...

Jag provade flera gånger utan några framsteg. Jag och Adam kom fram till att vi skulle låta den svalna. Medan den gjorde det letade vi febrilt efter kvitto och garanti - vilket inte heller gick så bra.

Efter ett tag provade vi att starta den igen så ville den inte starta normalt, så vi provade startreparation igen. Som nu gick igång! Då rusade jag upp på mitt rum och hämtade min externa hårddisk och en windows 7-skiva för att formatera om den och rädda alla mina filer innan något liknande skulle hända igen!

Måste däremot säga att den verkar fungera nu. Men jag tänker inte ta några risker. Så inatt förde  jag över alla filer och nu ska jag kolla det sista för att sedan formatera om den...

Jag är ASRÄDD att något ska försvinna...



Det var inte jag!

Har avslutat min första vecka på jobbet! Känns asbra. Nu är det fredagsmys med Adam och lite smått och gott. Men inte lika överdrivet som det brukar. Ska FÖRSÖKA bättra mig :3

Övningskörde hemifrån till ICA och sedan hem igen efter att ha plockat upp Adam och handlat. På affären så letade jag efter torkade äpplen från ett speciellt märke. När jag gick dit där jag såg det märket sist så hade alla ECO-nyttigheter försvunnit och bytts ut mot äkta amerikanska godsaker! Snacka om kontrast! (Och nedan får ni se vad jag verkligen inte kunde stå emot att ta med mig hem...<3) Jag hittade det märket jag letade efter på ett annat ställe, men inte de torkade äpplena...

Så dagens fredagsmys består av älsklingen Adam och lite wow samt dessa smaskigheter som jag inte kunde motstå:







Svälter. Ihjäl.

Sitter och väntar desperat på att en kollega ska komma tillbaka så att jag kan åka och köpa lunch. Är jääkligt hungrig. Fast hungern har dämpat sig lite, vet inte varför riktigt. Men jag VAR i alla fall helvetiskt hungrig. Men snart så kommer hon tillbaka tror jag. Då är det DAGS.

Sallad från Wickmans! <3





Trött som en jag vet inte vad...

Mitt skrivbord

Här är då mitt kontor på jobbet! Det är här jag sitter varje dag och glor in i skärmen. Det går, det går. Det är ett mysigt ställe, lite tomt i resten av rummet om man räknar bort skrivbordet och min väska som ligger vid dörren så att den inte ska smälla igen. Helt tomt. Och vitt. Men jag är nöjd!

Hade det jättetrevligt med My igår kväll. Hon gjorde massor med goda Äggopletter till mig och sedangick vi på en "lång"-promenad hem till mig för att dricka té och göra en helt ny blogg till henne!

Det slutade med att vi gått 5,8 km och jag fick blåsor under fötterna pga att jag försökte leka cool och ta promenad i sandaler... hon blev nöjd med sin blogg och allt blev frid och fröjd!

Hennes uppdrag är just nu att göra mig nyttig. Jag ska alltså börja äta mer grönsaker, mindre pasta, mer frön, mindre godis, mer frukt, ja... ni fattar. Möjligtvis att jag börjar röra på mig lite också :S Men det är ju jobbigt! Har hittills gått två promenader. Men det är väl helt ok, jag ska bara försöka att inte ge upp på en gång!

Jag hatar min lathet!




Dålig. Action. Vad är det som är ett liv egentligen?

Dålig action på facebook. Dålig action på jobbet. Dålig social action. Dålig stekar-action. Jag lovar att jag skulle vara neger om jag hade kunnat vara ute och solat all den tid som jag inte haft något att göra här. Men då hade jag inte hört telefonen när det väl ringer...

Det jag lever på för tillfället är mintté, samma påse ett par gånger. Vågar inte be om mer eftersom att det inte är mitt! Gah!

Har strosat runt webben och kollat Tablet PC's, tweets, bilder, bloggar... det känns som att jag borde skaffa mig ett liv ibland. Men jag vet inte riktigt vad ett liv är... jag har ju ett jobb. Det är väl en stor det av ett "liv"? Ja, det kan jag nog säga att de flesta skulle hålla med om. Men jag känner ju som om jag hade mindre liv än vanligt! Visst jag tjänar pengar, och det är ju bra om man vill ha ett liv. Men det är ju inte direkt storkovan och jag måste ju jobba en hel jäkla del av livet, och jag har ju nyligen börjat!

Man har ju ingen frihet när man har jobb. Man kan ju inte bara ringa en kompis och snacka ett par timmar och man kan inte gå ut och sola eller gå eller dra till en kompis eller vad som helst! Åka och bada! Det kan du ju inte göra. Nu är det inte så att jag whinar efter att ha jobbat i tre dagar, utan jag bara tänker, filosoferar. Jag klagar inte på någonting och jag har det bra på mitt jobb! Faktiskt.

Efter att man jobbat så har man ju pengar - och i och med det frihet. Men ska man ha den frihet man vill ha så ska man ha ett förjävla bra betalt jobb och sedan kunna göra vad man vill resten av sitt liv.
Men det händer ju inte så ofta.

Så man får ta "den gyllene medelvägen" (nej, jag är inte religiös på något sätt (men skulle jag vara det så skulle jag vara buddhist, som den var från början)) och skaffa sig ett jobb inom det man älskar att göra. Så man känner att man får ut något av livet och är lycklig även fast man har ett jobb man måste gå till.

Starta företag
Do it. Now.

Det är ett sätt, om man gillar att vara självständig och vill göra något man älskar på egen hand. Annars finns det nog självklart jobb därute som har med det just du älskar att göra. Men TA TAG I DET. Man kan inte bara sitta och drömma om att någon ska hitta just DIG för det där jobbet du drömt om. Det finns ingen - eller jo, kanske en väääldigt liten - chans!

Jag har hört många smart män och kvinnor prata eftersom jag själv är en nyfiken entreprenör och företagare som älskar det här med personlig utveckling. Så gör det du också, det är så inspirerande och det gör mer för en själv än man tror! Har JAG ett företag så kan banne mig du det också - om det är något du vill!

Allt du planerar inför framtiden... varför inte göra det nu? Det är ju LIVET som passerar medan man planerar inför framtiden. Framtiden passerar hela tiden, sluta drömma om imorgon och upplev idag!

"En dag ska jag bli egenföretagare!" - Varför inte idag?

"Någon dag ska jag våga klippa mig kort." - Varför inte nu?

"Jag städar mitt rum sen..."

"Imorgon ska jag..."

"Sedan..."

"Kanske..."

"I framtiden..."

CUT THE CRAP.

Det blir inte lättare senare. Det blir bara senare. - och då har du redan förlorat värdefull tid av ditt liv.

Så det är dags att ta tag i vad DU vill göra. Och vem vet, du kanske är som mig och har precis tagit studenten? Eller så går du i högskolan? Eller så Går du fortfarande i grundskolan? Gymnasiet? Du kanske redan har jobbat i TJUGO år?
Det spelar ingen roll.

Det kan kännas svårt. Det kan kännas jobbigt. Men det finns så mycket därute i världen som du vill göra, det vet jag. Starta ett företag kan kännas stort och svårt och bara att skaka hand med någon kan kännas jobbigt också. Men vet du vad?

Allt känns svårt i början.

Gör det ändå!

Johannes Hansen
Raymond Ahlgren



Matkoma

Är i total matkoma. Det är sjukt. Det står kallt té bredvid mig, jag vill att det ska vara varmt. Så vill jag att fläkten på andra sidan om mig ska vara kallare.

Tredje dagen är inledd och det ringer om möjligt ännu mindre idag. Har bara kollat registret och det är så svårt när det är så gammalt! Kan de inte bara göra det en gång per år och rensa ut all annan skit hellre än att låta den ligga kvar och förvirra alla?

Övningskörde förövrigt imorse. Klockan 07.15 var jag på plats och sen brummade vi iväg. Vid slutet åkte vi hit till mitt jobb så jag inte skulle bli sen. Missade ungefär tio minuter av lektionen, men så blir det liksom.

Var med My igår. Hon kom hem till mig så solade vi en stund och sen gjorde vi middag. Efter middagen gick vi på promenad och sedan blev det en kopp té! Fett mysigt. Ikväll ska jag hem till henne så ska hon bjuda på middag och sedan ska vi ta en promenad, kanske en kopp té också!

Kanske dags att jobba igen nu. Bai bai



*.*

Fujitsu T901
Blev just tokkär i denna Tablet PC! Jag vill ha den! Den vore perfekt att göra grafik med, ååååh jag är käääär!
GE MIG DEN




Day 2

Sitter på andra dagen på mitt nya jobb (egentligen bara ett sommarjobb, men det känns som mer än det!). Känner att det är väldigt lugnt vid telefonen idag också. I och för sig så har jag bara jobbat officiellt i en och en halv timme och affärerna öppnar inte förrän klockan tio... så det kommer kanske! Men ska kanske få andra uppgifter att göra, vi får se vad som behöver göras :) 

Stör mig förövrigt på mina strumpbyxor som jag haft på mig i två timmar och är nu inte mycket mer än lite trasor som hänger runt benen. Det måste ju finnas bättre sätt att göra dem på! Shit...

Har idag tagit emot fyra samtal som bara var avtalade tider eller liknande, så inget nytt ärende än. Har däremot fått in snitsen med att koppla samtal antar jag ;) Annars har jag druckit två koppar té - som gjorde mig illamående, bra gjort - och letat upp lite gratis wysiwyg-program till en kollega. Hon var intresserad av att göra hemsidor, så jag hjälpte henne lite på traven! Jag tycker om att hjälpa till! :D

Om någon annan är intresserad så var det dessa jag hittade:
CoffeeCup
Trellian
Kompozer
AlleyCode





A lovely day

Jag och Adam på studenten

When I think of you
And the world's alright with me
Love, just one thought of you
And I know it's gonna be...

A lovely day<3





Mitt stora feta tekniska sommarjobb

Sitter på mitt eget lilla kontor och har nyligen ätit lunch och betat av halva första dagen på mitt sommarjobb. Är nervös och stolt på samma gång!

Mitt jobb går ut på att svara i telefon och lägga upp ärenden. Alltså om någon ringer och säger att det blivit något strul, då ska jag föra in vem som ringt, när och vad den ville så utförligt som möjligt i ett program. Sedan ska jag skicka ett bekräftelsemail till den som ringde. Det är aslätt, men det är ju svårt i början eftersom att man ska försöka höra vad den som ringer säger... namn, företag, vad problemet är, telefonnummer... ja, det blir mycket att hålla koll på och höra. Det känns jobbigt att fråga om och om igen om vad den sa. Men hittills har det gått helt ok!

Jag är stolt. Tror att det kommer gå bra att jobba här. Blir mycket jobb bara! 4 veckor minst och sedan lite ledigt, sedan en vecka till och sedan mycket ledigt och sedan två-tre veckor till! Shit!

Får väl belöna mig själv med en semesterresa tillsammans med Adam under ledigheten! :D



Ny design!

Okej, nu är jag nöjd. Har varit lite kreativ idag. Bloggen har ny design (igen...)! Var även ute och övningskörde, så känner mig nöjd. Tänkte nog göra mig lite mat nu och sedan gå och lägga mig.

Imorgon börjar jag jobba!



Kreativitet = 0

Jag skulle skriva något här. Något värt. Men jag glömde och nu har jag inget att skriva om längre. Skitsamma, jag skriver ändå.

Känner att min kreativitet ligger stadigt på 0. Vill att jag ska bli mer kreativ och göra något roligt med... livet? Känner att jag skyller mycket på var jag är, men det är ju inte platsen som gör mig kreativ eller lycklig, utan det är ju jag själv.

Men, kanske ska ut och fota lite blommor eller så! Det är ju lite kreativt och då fylls bloggen med lite vackra bilder sen också. Lite roligare att gå in här då också! Borde göra om designen igen... men fyfan jag orkar inte.

Behöver ragga kunder till mitt företag, men jag vet fan inte hur. Känns asläskigt.

Nej... jag vill... måla. Fota. Resa. Flytta. Köpa en bil. Sy. Sjunga. Träffa nytt folk. Se nya saker. Lära mig nya saker. Bli bikiniklar (hahaha like that's gonna happen).
Bara... göra något annorlunda. Göra förändringar.



LAN

Sitter på LAN i EAI-stugan. Helt okej. Är rätt trött, men vill egentligen inte sova. Här spelat lite warcraft, lite wow och lekt lite med hemsidor. Det har varit kul. Killarna här är väldigt högljudda bara. Är ganska jobbigt! X)

Well, well... vi får se hur de två nästa dagarna blir!



Så blev det!

Det blev ett sommarjobb trots allt! Vilket innebär ungefär 7 veckors jobb och en fin semesterresa tillsammans med älsklingen under sommaren! Det bara hände, fy vilken tur jag har ibland alltså.

Var på bilresa med Adam tidigare ikväll, vi åkte runt i hans fina bil för att testa den lite och se oss omkring. Det var asmysigt! Vi stannade till vid en strand och kikade omkring och åkte i ett par timmar. Så himla mysigt.

Imorgon är det lan med en massa kompisar och sötnosen, ska bli roligt tror jag!



Så mycket har hänt...

Jag blir alldeles matt av att tänka på allt som hänt sedan sist. Jag vet inte vad som hände, jag orkade bara inte med min blogg verkar det som.

Har fått sommarlov nu, vilket tydligt innebär att jag har TAGIT STUDENTEN! Den 1a juni small det och då small det ordentligt! Härligt!


Mysig dag var det med klassen och nära och kära!

Har dessutom startat mitt företag på riktigt och är nu en riktig affärskvinna! Känns asbra men fortfarande mycket läskigt, precis som studenten gör... Det känns som jag blir vuxen lite utan att jag vill det liksom!



Har lite ny grafisk profil, gillar denna mycket bättre just nu!

Har även firat 4 år med älsklingen! Det var mysigt det! Jag älskar honom, jag är glad att vi har varandra<3


Ja, ska se om jag får sommarjobb eller inte. Har ingen jättelust, men jag vill ju ha pengar att röra mig med! Vi får se om jag får det i alla fall! Då kanske det blir en tripp någonstans med den sötaste<3 Det skulle vara jättekul!

Håll tummarna för mitt liv och för en snyggare blogg! Fyfan vad gräslig den är! Ska försöka göra den snyggare och uppdatera lite oftare. Herreguuuud, jag är så nervös inför livet!